Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

The Garage: Νέος incubator αποκλειστικά για blockchain στο Παρίσι!

Ένας νέος incubator, αφιερωμένος αποκλειστικά στο blockchain, άνοιξε τις πόρτες του στο Παρίσι. Ονομάζεται “The Garage”, και σκοπεύει να στηρίξει blockchain startups, να βοηθήσει μεγάλες εταιρείες να δημιουργήσουν blockchain projects αλλά και να εκπαιδεύσει μηχανικούς σχετικά με την τεχνολογία.

Όσον αφορά τις startups, ο incubator θέλει να τις βοηθήσει με διάφορους τρόπους και να δημιουργήσει εν τέλει μια “κοινότητα”. Σε σχετική συνέντευξή τύπου, ο διευθυντής του “Garage” Damien Daübe δήλωσε ότι ο incubator θα παίρνει ένα μερίδιο μετοχών 5% από τις startups που υποστηρίζει.

Οι εταιρείες, σε αντάλλαγμα, θα λαμβάνουν βοήθεια σε θέματα σχετικά με τα προϊόντα τους, τη μηχανική, τις δημόσιες σχέσεις, το μάρκετινγκ και άλλα. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ήδη πέντε startups, συμπεριλαμβανομένων των Ipocamp, Ticket721 και Elite Chain ωστόσο ο στόχος είναι να μπορούν να υποστηρίζονται 25 startups κάθε χρόνο.

Πέρα από τις startups o incubator θα δουλέψει σε κάποια blockchain projects για μεγάλους εταιρικούς πελάτες – που θα αποφέρουν και πιο γρήγορα κέρδη σε σχέση με τις μετοχές των startups – και θα πραγματοποιεί δωρεάν μαθήματα προκειμένου να εκπαιδεύσει, όπως προαναφέραμε, μηχανικούς λογισμικού.

Με πληροφορίες από Techcrunch

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις