Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Neuvoo κάνει rebrand σε Talent.com δίνοντας 1,3 εκατ. για το domain name

H Neuvoo, μια παγκόσμια μηχανή αναζήτησης θέσεων εργασίας που είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 60 χώρες, με έδρα το Μόντρεαλ, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι κάνει rebranding ως Talent.com.

Οι Benjamin Philion, Lucas Martinez και Maxime Droux ίδρυσαν το 2011 την Neuvoo προσφέρoντας μια μηχανή αναζήτησης εργασίας όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψάξουν για όλους τους τύπους απασχόλησης και για συγκεκριμένους μισθούς. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης σύγκριση μισθών, φορολογική πληροφόρηση κ.α. και πρόκειται για έναν ανταγωνιστή των Indeed.com και Monster.com.

Σύμφωνα με ένα podcast από την ChadCheese, φαίνεται ότι η Neuvoo δαπάνησε 1,3 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει το όνομα Talent.com. “Η αλλαγή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Neuvoo και θα μας επιτρέψει να γίνουμε η κορυφαία μηχανή αναζήτησης και ο μοναδικός προορισμός για τους αναζητούντες εργασία σε όλο τον κόσμο. Τώρα με πάνω από 18 εκατομμύρια άτομα που αναζητούν εργασία κάθε μήνα στις Η.Π.Α. αισθανόμαστε ότι το Talent.com θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αξία και εμπιστοσύνη στους υποψηφίους και τους πελάτες μας για να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα μας“, ανέφεραν οι ιδρυτές της εταιρείας.

Τον Σεπτέμβριο, η Neuvoo σήκωσε 53 εκατομμύρια δολάρια από την Caisse για να επιταχύνει την ανάπτυξη της. Η Startup έχει περίπου 30 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στο site της και κάθε μήνα και παράγει περίπου 70 εκατομμύρια επισκέψεις στην ιστοσελίδα της. Τα ετήσια έσοδά της φτάνουν τα 75 εκατομμύρια δολάρια, αριθμός που η εταιρεία αναμένει να διπλασιαστεί το 2020. Οι μεγαλύτερες αγορές της είναι οι Η.Π.Α., ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τον Lucas Martinez, Co-CEO της εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις