Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Revolut κάνει κίνηση ματ με τις κάρτες για παιδιά

Η Revolut, η παγκόσμια χρηματοοικονομική πλατφόρμα όπως αυτοαποκαλείται ή νεοτράπεζα για άλλους, με περισσότερους από δέκα εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, παρουσίασε σήμερα στους Premium και Metal Revolut πελάτες της στην Ελλάδα και την Κύπρο την εφαρμογή-υπηρεσία Revolut Junior.

Η νέα υπηρεσία της Revolut είναι μια εφαρμογή διαχείρισης χρημάτων για παιδιά ηλικίας 7-17 ετών από τους γονείς τους. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:
“η εφαρμογή Revolut Junior στοχεύει στο να προωθήσει καλές συνήθειες χρημάτων σε νεαρή ηλικία μέσα σε ασφαλείς παραμέτρους, καθοδηγούμενη από έναν υπεύθυνο ενήλικα. Οι λογαριασμοί Revolut Junior μπορούν να δημιουργηθούν μόνο από γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα που είναι ήδη υπάρχων χρήστης της Revolut. Ο λογαριασμός προσφέρει τα εργαλεία και την εμπειρία για να εξοπλίσει τους νέους με οικονομικές δεξιότητες που θα χρειαστούν τη στιγμή που θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι”.

Τα παιδιά θα έχουν στα Smartphones τους μια νέα εφαρμογή όπου θα μπορούν να ελέγχουν το υπόλοιπό τους και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις συναλλαγών ενώ οι γονείς θα έχουν μια νέα ενότητα στην υτάρχουσα εφαρμογή  η οποία θα τους επιτρέπει να διαχειρίζονται τις δαπάνες των παιδιών τους. Φυσικά τα παιδιά θα λάβουν μια ειδικά σχεδιασμένη κάρτα Revolut Junior για να κάνουν τις πληρωμές τους.

Τα παιδιά όταν φτάσουν στην ηλικία των 18 θα μπορούν να μετατρέψουν τον λογαριασμό τους σε έναν κανονικό λογαριασμό.  Με αυτή τη κίνηση η Revolut και δίνει μια πολύ αναγκαία διέξοδο στους γονείς να διαχειρίζονται τα χρήματα των παιδιών τους, με εύκολο και εύχρηστο τρόπο, και ένα κίνητρο στα παιδιά να γίνουν πιο υπεύθυνα στην κατανάλωση των χρημάτων τους, αλλά το κυριότερο είναι ότι δημιουργείται μια νέα βάση μελλοντικών χρηστών Revolut.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις