Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Billit: Ειδική προσφορά για λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης σε ελληνικές startups

Το billit είναι ένα διαδικτυακό λογισμικό που παρέχεται ως υπηρεσία και προσφέρει λειτουργίες έκδοσης, αποστολής και πληρωμής ηλεκτρονικών τιμολογίων μίας επιχείρησης. Συμπεριλαμβάνει, επιπλέον, λειτουργίες καταγραφής εσόδων και εξόδων, καταγραφής στοιχείων των πελατών μίας επιχείρησης, καθώς και δημιουργίας συγκεντρωτικών καταστάσεων για το ΦΠΑ και τις υποχρεώσεις του χρήστη, λειτουργώντας ουσιαστικώς ως το ηλεκτρονικό λογιστήριο ενός επιχειρηματία στο cloud.

Διαβάστε περισσότερα: billit: Το λογιστήριο της επιχείρησής σας στο cloud

Ο δημιουργός του λογισμικού, Γιώργος Δρακάκης, ανακοίνωσε ότι ξεκινάει μια περίοδο με ειδικές παροχές προς τις ελληνικές startups: Όσοι δοκιμάσουν την εφαρμογή δωρεάν και δουν ότι καλύπτει τις ανάγκες τους, μέχρι το 1/7/2015 θα παρέχεται σε νέες ελληνικές startups το πακέτο PRO απολύτως δωρεάν για τον πρώτο μισό χρόνο και για τον υπόλοιπο μισό με έκπτωση -50%.

Το Billit είναι μία υπηρεσία στον τομέα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και έχει δημιουργήσει ένα πλήρως λειτουργικό API, μέσα από το οποίο οποιαδήποτε εφαρμογή με ό,τι γλώσσα προγραμματισμού και αν έχει δημιουργηθεί, μπορεί να συνδεθεί ανά πάσα στιγμή με το Billit και να παράγει ηλεκτρονικά τιμολόγια, πελάτες, κ.ο.κ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις