Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Travelplanet24: Κατέγραψε αύξηση 32% στις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων το 2014

Ισχυρή ανάπτυξη παρουσίασε το 2014 η Travelplanet24. Σύμφωνα με την ετήσια ταξιδιωτική αναφορά της εταιρείας, όσον αφορά τα κύρια αποτελέσματα της δραστηριότητάς της καθώς και τις ταξιδιωτικές τάσεις του 2014, η Travelplanet24 σημείωσε περισσότερες από μισό εκατομμύριο κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, σημειώνοντας συνολική άνοδο 32,10% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Το 2014 η εταιρεία κατέγραψε στο δίκτυό της 2.404.981 αναζητήσεις αεροπορικών εισιτηρίων για προορισμούς εξωτερικού και 730.895 αναζητήσεις για προορισμούς εσωτερικού.

Κορυφαίος προορισμός στις αναζητήσεις των Ελλήνων στην ιστοσελίδα της Travelplanet24 είναι η Βαρκελώνη.

Πρώτος προορισμός στις συνολικές κρατήσεις όλου του έτους είναι το αεροδρόμιο του Λονδίνου και σειρά στις αφίξεις έχουν τα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Κωνσταντινούπολης.

Στους προορισμούς εσωτερικού η διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη είναι πρώτη στις αναζητήσεις των χρηστών σημειώνοντας περισσότερες από 38.640 αναζητήσεις, ενώ η διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα αποτελεί τον δημοφιλέστερο προορισμό των Ελλήνων στις κρατήσεις εισιτηρίων εσωτερικού.

Σύμφωνα με τον Φίλιππο Μπρίνκμαν, CEO της Travelplanet24, στόχος της εταιρείας για το 2015 είναι να εστιάσει στην καινοτομία και την εξέλιξη των προϊόντων της.

“Θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη της εφαρμογής μας για κινητές συσκευές, εμπλουτίζοντας την με νέες λειτουργίες για τον ταξιδιώτη έχοντας ως στόχο να παρέχει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να έχει ένα ολοκληρωμένο βοήθημα στο ταξίδι του, το οποίο θα του παρέχει πληροφορίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ταξιδιωτικής εμπειρίας, από την αναζήτηση στην κράτηση, και από το ταξίδι έως την επιστροφή του στο σπίτι. Οι κινητές συσκευές παρουσίασαν αρκετά μεγάλη άνοδο το 2014. Συγκεκριμένα, στις κρατήσεις μέσω κινητών συσκευών, είδαμε αύξηση 115% και περιμένουμε το 2015 το ποσοστό αυτό να αυξηθεί ακόμη περισσότερο”, ανέφερε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις