Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Aprilia: Δημιουργεί μία ψηφιακή κοινότητα για τους φίλους της μηχανής

Μία ψηφιακή κοινότητα με σκοπό να πυροδοτήσει νέες συνδέσεις και εμπειρίες ανάμεσα σε όλους όσοι ενθουσιάζονται από τις επιδόσεις και το σπορ DNA της Aprilia κάθε μέρα σε όλον τον κόσμο, σχεδίασε η εταιρεία.

Μέσα από το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα οι λάτρεις των αγώνων και οι οπαδοί της διάσημης ιταλίδας πρωταθλήτριας MotoGP, Superbike και Superstock θα είναι σε θέση να βιώσουν όλο τον ενθουσιασμό των αγώνων, από οπουδήποτε στον κόσμο, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

Η παγκόσμια κοινότητα Be a Racer Club είναι ανοιχτή σε όλους τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών Aprilia. Διαθέσιμο επίσης στα social media (Facebook, το Twitter και YouTube)  και το project  Road to MotoGP, παρουσιάζοντας τη συναρπαστική ιστορία της Aprilia καθώς πλησιάζει η ημερομηνία που θα κάνει το ντεμπούτο της στην κορυφαία κατηγορία, ενώ υπάρχει  ταυτόχρονη κάλυψη σε πραγματικούς χρόνους των δοκιμών και όλων των αγώνων του MotoGP και WSBK

Όλες οι σχετικές ιστοσελίδες – από την καθιερωμένη ιστοσελίδα BEARACER.COM μέχρι τις σελίδες της Aprilia ανά χώρα – θα ενσωματωθούν σε ένα μοναδικό σημείο πρόσβασης που είναι το APRILIA.COM.

Επισκεφτείτε σήμερα το  APRILIA.COM  για να κλείσετε ένα track day ή να προγραμματίσετε ένα test ride για το αγαπημένο σας μοντέλο. Πραγματοποιήστε on line αγορές εισιτηρίων για τους αγώνες και ζήστε το αγωνιστικό πάθος της Aprilia, ένα από τα πιο νικηφόρα και τεχνολογικά προηγμένα σήματα στον κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις