Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΙΝΙ γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας!

Τα MINI Augmented Vision, μια καινοτόμος φιλοσοφία απεικόνισης που στηρίζεται σε πρωτότυπα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας που δημιούργησε η Qualcomm, λανσάρισε πρόσφατα η MINI στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Μέσω της συγκεκριμένης καινοτομίας, απεικονίζεται ο  τρόπος με τον οποίο «συνεργάζονται» ένα αυτοκίνητο ΜΙΝΙ με «ευφυή» συνδεσιμότητα και ένα ζευγάρι γυαλιά όπου προβάλλεται σχετικό περιεχόμενο! Αξιοποιώντας τεχνολογία διαφάνειας, τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας «προβάλλουν» σχετικές πληροφορίες στο άμεσο πεδίο ορατότητας του οδηγού, δίχως να… κρύβουν τους άλλους χρήστες των δρόμων, αυξάνοντας την οδηγική άνεση και ασφάλεια!

mini_P90178908_702x336
Επιπροσθέτως, με το MINI Augmented Vision προβάλλονται στο πεδίο ορατότητας μιας σειρά από λειτουργίες, όπως λ.χ. η εισαγωγή προορισμού για πλοήγηση και μεταφορά στο όχημα, πλοήγηση από την τρέχουσα θέση μέχρι το όχημα ή από το όχημα στον τελικό προορισμό, απεικόνιση ταχύτητας, ορίων ταχύτητας κ.ά., γραφικά πλοήγησης και σημείων ενδιαφέροντος κατά μήκος της διαδρομής, λήψη και ανάγνωση SMS μηνύματος, Augmented Parking για τη διευκόλυνση της στάθμευσης κ.ο.κ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις