Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στη Νιγηρία οι Vermantia και Kiron Interactive

Στην αγορά της Νιγηρίας εισήλθαν πρόσφατα οι Vermantia και Kiron Interactive, παραγωγοί της Virtual Games TV, έπειτα από τη σύναψη σχετικής συμφωνίας συνεργασίας με την Nairabet, ηγέτιδα εταιρεία στοιχηματισμού στην εν λόγω Αφρικανική χώρα.

Με βάση την συμφωνία, η Nairabet θα λανσάρει το Virtual Games TV σε 130 από τα γραφεία στοιχηματισμού της, ενώ στα άμεσα σχέδια βρίσκεται και η επέκταση της υπηρεσίας σε ολόκληρο το δίκτυο καταστημάτων που διαθέτει και απαρτίζεται από περισσότερα από 1.500 σημεία. Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως η Νιγηρία αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στοιχηματισμού στην Αφρική.

Σημειώνεται πως το Virtual Games TV αποτελεί ένα δορυφορικό κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στο εικονικό gaming, που καλύπτει ποικίλους θεματικούς τομείς, όπως λ.χ. ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ποδόσφαιρο, μηχανοκίνητους αγώνες ταχύτητος κ.ο.κ.

Τέλος, η Vermantia αποτελεί έναν καινοτόμο πάροχο περιεχομένου, που ειδικεύεται στην δημιουργία, τη συγκέντρωση, τη διαχείριση και τη διανομή εικονικών, λοτταρίας και social games, αλλά και περιεχομένου αθλητικού στοιχηματισμού για λογαριασμό gaming operators σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις