Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Metavallon: Υποτροφία για το πρόγραμμα MSc in Entrepreneurship του ALBA

Yποτροφία για το 50% των διδάκτρων του προγράμματος MSc in Entrepreneurship του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, αξίας 6.375 ευρώ, προσφέρει η Μetavallon.

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικότητας (Global Entrepreneurship Monitor), σήμερα στην Ελλάδα πάνω από 36% των νέων ανθρώπων και επαγγελματιών μέχρι 34 χρονών προσανατολίζονται στο να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Το αυξημένο αυτό ενδιαφέρον για την επιχειρηματική δραστηριότητα είναι δεδομένο πως δεν αποτελεί κάποια μόδα της εποχής. Aντίθετα, αποτελεί δείγμα της πρόθεσης των Ελλήνων να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους εν μέσω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε. Σε κάθε περίπτωση, η επιχειρηματικότητα αποτελεί τη βάση της οικονομίας.

Mέσα από ένα συνδυασμό ακαδημαϊκών και πρακτικών γνώσεων, το πρόγραμμα MSc in Entrepreneurship του ALBA συμβαδίζει απόλυτα και με την αποστολή της ίδιας της Metavallon, η οποία είναι να καλλιεργεί δραστήρια επιχειρηματικά πνεύματα και να δημιουργεί ένα ισχυρό επιχειρηματικό κίνημα.

Επιπλέον, στη Metavallon θεωρούν πως το εν λόγω πρόγραμμα συνδράμει καταλυτικά και στη δημιουργία ικανών επαγγελματιών που θα συνεισφέρουν αποτελεσματικά στη βελτίωση των συνθηκών της οικονομίας, είτε ως νέοι επιχειρηματίες, είτε ως στελέχη σε εταιρείες, έχοντας κατανοήσει τον επιχειρηματικό τρόπο σκέψης και λειτουργώντας με βάση αυτόν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα του MSc in Entrepreneurship, όπου θα βρουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό και τα κριτήρια επιλογής. Για την υποτροφία της Metavallon θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση για το πτυχίο μέσω της ιστοσελίδας του ALBA αναφέροντας την συγκεκριμένη υποτροφία. Μετά τη συγκέντρωση και ακαδημαϊκή αξιολόγηση όλων των αιτήσεων, η τελική επιλογή θα γίνει από την ειδική επιτροπή επιλογής που αποτελείται από εκπροσώπους της Metavallon και του ALBA.

Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές από 20 Mαίου ως 3 Ioυλίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις