Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Workable “σήκωσε” 27 εκατ. δολ.

Το ποσό των 27 εκατ. δολαρίων σε δεύτερο γύρο χρηματοδότησης κατάφερε να αντλήσει η Ελληνική Workable Technology, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Wall Street Journal. Της όλης διαδικασίας ηγήθηκε η Balderton Capital, με τη συμμετοχή των 83North και Notion Capital.

Workable Raises $27 Million to Help Small Businesses Compete for Talent

Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Workable Technology έχει συγκεντρώσει σε κεφάλαια επένδυσης συνολικά 34,5 εκατ. δολάρια.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία βοηθά μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την τεχνολογία προκειμένου να αξιολογήσουν και εν τέλει προσλάβουν το κατάλληλο προσωπικό. Υπό αυτό το πρίσμα, η Workable χρεώνει τις επιχειρήσεις-πελάτες της από 19 έως και 400 δολάρια σε μηνιαία βάση για την χρήση του cloud-based ανθρώπινου δυναμικού λογισμικού της, ανάλογα με τον όγκο των θέσεων εργασίας προς πλήρωση που “τρέχει” και διαχειρίζεται μέσω της πλατφόρμας ο ενδιαφερόμενος εργοδότης.

Η Workable Technology ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα, ενώ έκτοτε έχει μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στο Λονδίνο, εγκαινιάζοντας και τη λειτουργία ενός γραφείου στη Βοστόνη των ΗΠΑ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις