Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TapNation: “Σήκωσε” 15 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει την έκδοση παιχνιδιών για κινητά

Τα νέα κεφάλαια θα βοηθήσουν την εταιρεία να διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιο της και να ενισχύσει τη στρατηγική ανάπτυξής της. 

Η εταιρεία παιχνιδιών για κινητά TapNation με έδρα το Παρίσι ανακοίνωσε έναν πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα νέα κεφάλαια από επενδυτές όπως η Re-Sources Capital, η Paluel-Marmont Capital και από επιλεγμένους τραπεζικούς εταίρους θα βοηθήσουν την εταιρεία να διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιο της και να ενισχύσει τη στρατηγική ανάπτυξής της. 

Η εταιρεία παρέχει στα στούντιο έννοιες παιχνιδιών υψηλών δυνατοτήτων και εργαλεία δεδομένων για να φέρουν τα παιχνίδια τους στην αγορά και έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 100 στούντιο.

Η TapNation έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα που επιτρέπει τη δοκιμή παιχνιδιών, την ανάλυση συμπεριφοράς παικτών και εντοπίζει το πιο ελπιδοφόρο gameplay. Έχει ένα δισεκατομμύριο λήψεις σε καταστήματα εφαρμογών.

Πρόσφατα, η TapNation διαφοροποίησε το πεδίο εφαρμογής της παρουσιάζοντας την TN Labs, ένα εξειδικευμένο στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών που διευρύνει τις προσφορές παιχνιδιών της προς πιο υβριδικά είδη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις