Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Acumino: Χρηματοδότηση Seed 6,5 εκατ. δολαρίων με τη συμμετοχή της Big Pi

Η Acumino, μια πολλά υποσχόμενη Startup ρομποτικής με έδρα τις Η.Π.Α. και Έλληνα co-founder, ανακοίνωσε χρηματοδότηση Seed 6,5 εκατ. δολαρίων με την συμμετοχή της Big Pi VC από την Ελλάδα αλλά και άλλων μεγάλων Venture Capital (LDV Partners, Possible Ventures, Radar Ventures, HL Ventures και Fremont Robotics).

Co-Founder και Chief Technology Officer της εταιρείας είναι ο Μηνάς Λιαροκάπης ο οποίος αναπτύσσει το όραμα της εταιρείας για την δημιουργία ρομπότ επόμενης γενιάς τα οποία μπορούν να εκτελέσουν πολύπλοκες εργασίες αφού εκπαιδευτούν μέσω τεράστιων όγκων δεδομένων και φυσικά με ΑΙ.

Η εταιρεία ολοκλήρωσε πρόσφατα το διάσημο πρόγραμμα MassRobotics Healthcare Catalyst, όπου η εταιρεία παρουσίασε την εξαιρετική ικανότητά της να εκπαιδεύει ρομπότ για πολύπλοκες εργασίες υγειονομικής περίθαλψης. Αυτές οι εργασίες περιελάμβαναν σάρωση εγκεφάλου TMS, απομάκρυνση επικίνδυνων αποβλήτων και αυτοματοποίηση εργασιών μικροβιολογικών εργαστηρίων σε συνεργασία με τις μεγάλες εταιρείες του χώρου Mitsubishi Electric και Festo.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις