Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Verticly, ένα AdTech startup με ελληνικό ενδιαφέρον

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας Pitch the Press, της τρίλεπτης παρουσίασης των Startups σε εκπροσώπους του τύπου, στο 4YFN, στο οποίο το Startupper.gr έλαβε μέρος, ως το μόνο ελληνικό Μέσο, ανακαλύψαμε ότι η Βρετανική Verticly, έχει σχέση και μάλιστα σημαντική με την Ελλάδα.

Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη Startup έχει συν-επενδύσει το επενδυτικό ταμείο PJ Tech Catalyst, μαζί με το Βρετανικό Fund, Northstar Venture, αλλά και επενδυτικούς αγγέλους.

Vertically_DSC_0840_702x336
Σύμφωνα με όσα έμαθε το Startupper το ύψος της επένδυσης κινείται στα επίπεδα που συνηθίζει να επενδύει το PJ Catalyst, στους πρώτους γύρους των επενδύσεων που πραγματοποιεί. Ωστόσο το ενδιαφέρον στοιχείο συνδέεται με την αλλαγή μοντέλου που επιχειρεί η νέα διοίκηση του συγκεκριμένου επενδυτικού ταμείου, καθώς πρόθεση του είναι να πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια ακόμη επένδυση σε Startup του εξωτερικού. Σημειώνεται ότι το PJ Tech Catalyst έχει διαθέσιμα προς επένδυση κεφάλαια περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Η Verticly

H Verticly είναι μια πλατφόρμα η οποία συλλέγει και αναλύει τα δεδομένα καταναλωτών που αφήνουν στα social media, αλλά και στα καταστήματα, και προσφέρει όλα τα εργαλεία σε εταιρείες με καταναλωτικά προϊόντα, καταστήματα αλλά και κατασκευαστές προϊόντων να πραγματοποιήσουν «έξυπνες», στοχευμένες και αλληλεπιδραστικές διαφημιστικές καμπάνιες στα social media και ειδικά στα κινητά τηλέφωνα.

Πέρα από το γεγονός ότι η Verticly έχει ήδη επαφές με μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα μάθαμε ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας με το PJ Tech Catalyst, αναμένεται να μεταφέρει την ομάδα ανάπτυξης της πλατφόρμας στην Αθήνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις