Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Nobacco – Warply για πρόγραμμα customer loyalty και CRM

H Nobacco ανέθεσε στη Warply τη δημιουργία του νέου loyalty και CRM προγράμματός της το οποίο θα λανσαριστεί τον Ιούνιο σε όλη την Ελλάδα και έχει ως στόχο την άμεση επικοινωνία με τον πελάτη, την αύξηση των πωλήσεων, αλλά και την ενίσχυση του προφίλ της εταιρείας, με νέες υπηρεσίες σε συσκευές mobile.

Το νέο mobile loyalty και CRM πρόγραμμα της Νobacco θα περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός mobile app για καταναλωτές και ενός tablet app για τους πωλητές των καταστημάτων, καθώς και iBeacon εγκατάσταση για αυτοματοποιημένα μηνύματα και επικοινωνία μέσα στο φυσικό κατάστημα στις φορητές συσκευές.

Όλα τα καταστήματα θα συνδέονται μέσω της marketing automation και CRM πλατφόρμας της Warply, “Warply Engage 2.0” που θα προσφέρει τη δυνατότητα της άμεσης συλλογής και εξαργύρωσης πόντων, σε όλα τα καταστήματα της Nobacco.
Επίσης, η πλατφόρμα προσφέρει και δυνατότητες omnichannel analytics σε πραγματικό χρόνο, αποστολή push και mail με στόχευση σε κοινά βάσει συμπεριφοράς και τοποθεσίας χρήστη, κ.α.

H Nobacco είναι ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 2008, και προσφέρει πιστοποιημένα προϊόντα ατμίσματος με ένα δίκτυο 56 καταστημάτων και 200 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις