Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Socital: Νέα χρηματοδότηση και νέα γραφεία στο Λονδίνο

Με πρόσθετη χρηματοδότη και νέα γραφεία στο Λονδίνο συνεχίζεται το δυναμικό ξεκίνημα της Socital.

Η ελληνική Startup, που προσφέρει προσωποποιημένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, ολοκλήρωσε το τρίτο γύρο χρηματοδότησής της, με νέα κεφάλαια ύψους 670 χιλ. δολ. από 3 επενδυτικά σχήματα, φτάνοντας το συνολικό ποσό του 1,080 εκατ. δολ. στη μέχρι τώρα χρηματοδότησή της, από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της.

Επόμενος στόχος για το 2017, σύμφωνα με τον Θεόφιλο Βασιλειάδη, συν-ιδρυτή της Socital, αλλά και του Kariera.gr, της πρώτης Startup με σημαντική παρουσία σε διεθνές επίπεδο εδώ και 20 χρόνια, είναι να εξασφαλίσει η ελληνική επιχείρηση μια νέα χρηματοδότηση από institutional funds, προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία της στο εξωτερικό, και ειδικότερα στις αγορές της Αγγλίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η Socital, ιδρύθηκε το 2014 από τον Θεόφιλο Βασιλειάδη και την Carmen Oprea και έχει ως στόχο να βοηθάει τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τον σωστό πελάτη και να αυξήσουν τις ηλεκτρονικές τους πωλήσεις, μέσω data driven personalized recommendations & campaigns. Διαθέτει ήδη γραφεία στην Αθήνα και το Ντουμπάι, ενώ πρόσφατα γραφεία και στο Λονδίνο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις