Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Επένδυση 1 εκατ. ευρώ στη Nubis από το Elikonos Jeremie Fund!

Σημαντική χρηματοδοτική ενίσχυση ύψους 1 εκατ. ευρώ έλαβε η ελληνική εταιρεία επιχειρηματικού λογισμικού Nubis από το επενδυτικό ταμείο Elikonos Jeremie Fund, το οποίο και υποστηρίζει εταιρείες που κινούνται στον εν γένει τομέα του ΙΤ.

Η Nubis αναμένεται να αξιοποιήσει τα νέα κεφάλαια προκειμένου αφενός μεν να ενδυναμώσει την παρουσία της στην εγχώρια αγορά και αφετέρου δε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε αγορές του εξωτερικού, έτσι ώστε να διεκδικήσει σημαντικά επιχειρηματικά projects. Σημειώνεται πως στην Ελλάδα, η Nubis έχει καταφέρει στον έναν χρόνο της παρουσίας της στην αγορά του επιχειρηματικού λογισμικού, όπου αναπτύσσει ένα αμιγώς cloud προϊόν τελευταίας γενιάς, να κερδίσει κάτι παραπάνω από 70 πελάτες.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού που απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η οποία αξιοποιεί πλήρως τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου cloud computing. Για την χρήση των εργαλείων της Nubis δεν απαιτείται κάποιου είδους εγκατάσταση, παρά μόνο ένας browser και μια σύνδεση στο internet. Επιπροσθέτως, η σημαντική καινοτομία των λύσεών της είναι η δυνατότητα που παρέχει στους συνεργάτες, μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον, να μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εξειδικευμένες λύσεις που με τη σειρά τους θα αφορούν στις καθετοποιημένες κάθετες αγορές στις οποίες και δραστηριοποιούνται.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της Nubis, Δημήτρη Κοντίνο: «Δίχως αμφιβολία η εξασφάλιση μιας τόσο μεγάλου ύψους χρηματοδότηση, καθώς επίσης και η εμπιστοσύνη των επενδυτών του Elikonos Jeremie SICAR αποτελεί σημαντική τιμή για την εταιρεία μας. Η συγκεκριμένη επένδυση ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρία, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη λύσεων που θα δίνουν μεγάλη αξία στους πελάτες και συνεργάτες μας, στην ταχύτερη ανάπτυξη της εταιρείας στο εξωτερικό καθώς και την εδραίωση στην ελληνική αγορά».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Elikonos Jeremie SICAR ολοκλήρωσε την επένδυση στην Nubis, μια εταιρεία που διακρίνεται από τους πολύ υψηλού επιπέδου μετόχους και εργαζομένους. Μάλιστα, πιστεύουμε ότι η εταιρεία διαθέτει την πλέον προηγμένη full-cloud λύση στην αγορά του Enterprise Software στην Ελλάδα. Κι αυτό, δίχως να έχει να ζηλέψει τίποτα σε σύγκριση με αντίστοιχα προηγμένες λύσεις που υπάρχουν σε χώρες του εξωτερικού», τόνισε ο Τάκης Σολωμός, Partner της Elikonos Jeremie.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις