Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Payzy της Cosmote ξεκινάει πιλοτικά στην Deutsche Telekom

Το πρόγραμμα της Cosmote βάζει πλώρη για να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο

Η FinTech εφαρμογή της Cosmote, Payzy, εισέρχεται γερμανική αγορά, ξεκινώντας σε πιλοτικό στάδιο στην Deutsche Telekom, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Όμιλος ΟΤΕ. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη διεθνή επέκταση της εφαρμογής.

Η απόφαση ελήφθη χάρη στην μεγάλη απήχηση του Payzy στην ελληνική αγορά, στην οποία μετρά πάνω από 300.000 χρήστες. Η απήχηση αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχημένη προώθηση της εφαρμογής αλλά και της διασύνδεσής της με επιχειρήσεις, χάρη στην οποία οι καταναλωτές έχουν πρόσθετα προνόμια.

Σε ανάρτηση του στο LinkedIn, o CEO της Deutsche Telekom, Tim Hoettges, τόνισε ότι οι Γερμανοί έχουν πλέον «ένα πρόσθετο μέσο για να αυξήσουν τη διείσδυση των ψηφιακών πληρωμών στη χώρα, το οποίο τους προσφέρει και πολλά άλλα οφέλη».

«Η Deutsche Telekom θέλει να κάνει τον κόσμο πιο ψηφιακό. Θέλουμε να είμαστε μέρος της ψηφιακής ζωής των πελατών μας και οι πληρωμές αποτελούν ουσιαστικό μέρος αυτής της προσπάθειας. Στην Γερμανία μόλις το 13% των καταναλωτών πραγματοποιούν ψηφιακές πληρωμές σε αντίθεση με το 67% του κινεζικού πληθυσμού που στρέφεται σε αυτό τον τρόπο για τις συναλλαγές του.Για να κάνουμε τις πληρωμές πιο ψηφιακές, έχουμε λανσάρει μια νέα εφαρμογή: το ψηφιακό πορτοφόλι payzy, ένα από τα δημοφιλέστερα apps που έχουν σχεδιαστεί, το οποίο προσφέρει 1% άμεσο #cashback σε κάθε συναλλαγή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή οποιαδήποτε συναλλαγής ηλεκτρονικά και σε φυσικά καταστήματα, να μεταφέρει μικροποσά μεταξύ φίλων ή και να συμπληρωθεί με κάρτα χρεωστική ή πιστωτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Hoettges.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις