Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Apple: Λανσάρει την εφαρμογή Apple Sports με σκορ και αποδόσεις στοιχήματος

Η εφαρμογή επεκτείνει τη συμμετοχή της Apple στον αθλητικό κόσμο, καθώς συνεχίζει να αποκτά δικαιώματα για την προβολή παιχνιδιών στο Apple TV Plus.

Η Apple ξεκίνησε μια νέα εφαρμογή για  iPhone που ονομάζεται Apple Sports, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν τα σκορ, τα στατιστικά της ομάδας, τις αποδόσεις στοιχήματος και πολλά άλλα σε πολλά μεγάλα αθλητικά πρωταθλήματα. Η εφαρμογή υποστηρίζει το NBA, NHL, NCAA, Premier League και πολλά άλλα πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του MLS – του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο οποίο η Apple έχει αποκλειστικά δικαιώματα.
Υποστηρίζονται επίσης Bundesliga, LaLiga, Liga MX, Ligue 1 και Serie A, ενώ περισσότερες υπηρεσίες θα προστεθούν μετά την κυκλοφορία. Η Apple λέει ότι τα MLB, NFL, NCAAF, NWSL και WNBA θα είναι διαθέσιμα τις επόμενες σεζόν τους.
Η κυκλοφορία της εφαρμογής έρχεται καθώς η Apple ενισχύει τη συμμετοχή της σε ζωντανά αθλήματα. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το MLS Season Pass – την υπηρεσία ροής ποδοσφαίρου – πέρυσι και προβάλλει επίσης το Friday Night Baseball από το 2022. Η εφαρμογή συνδέεται άμεσα με υπηρεσίες αθλητικής ροής, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταβαίνουν απευθείας στο Apple TV Plus ή σε άλλες υποστηριζόμενες υπηρεσίες ροής για να βλέπουν ζωντανά παιχνίδια.
Η ίδια η εφαρμογή δεν υποστηρίζει στοιχήματα και η Apple λέει ότι οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν τις αποδόσεις στοιχήματος εάν θέλουν.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις