Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ελβετική DKSH απέκτησε το 20% της Ταϊλανδικής aCommerce

Η Ελβετική εταιρεία DKSH, που ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών επέκτασης στις αγορές και έχει συμπληρώσει 150 χρόνια παρουσίας στο διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα, προχώρησε πρόσφατα στην εξαγορά ποσοστού της τάξεως του 20% από την aCommerce, μιας Ταϊλανδικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μέσω της συγκεκριμένης κίνησης, η τελευταία αναμένεται να επεκτείνει τις υπηρεσίες της και στο επίπεδο του offline εμπορίου, μέσω της αξιοποίησης των πόρων και εγκαταστάσεων της DKSH. Αυτή τη στιγμή, η aCommerce διαθέτει γραφεία και κέντρα διανομής στην Ταϊλάνδη, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες, ενώ εξυπηρετεί κάτι παραπάνω από 140 πελάτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι L’Oreal, Hewlett-Packard, Samsung Electronics, Nestle κ.ά. Από την πλευρά της, η DKSH σημείωσε καθαρές πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 10 δισ. δολ. το 2014, ενώ διαθέτει 165 κέντρα διανομής κατά μήκος της Ασίας.

Τέλος, θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως η aCommerce έχει αντλήσει μέχρι σήμερα 20 εκατ. δολάρια σε επίπεδο χρηματοδότησης από επενδυτές όπως οι Ardent Capital, CyberAgent Ventures και Sinar Mas Digital Ventures (SMDV).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις