Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Summit Partners εξαγόρασε μειοψηφικό μερίδιο της Siteimprove έναντι 55 εκατ. δολ.

Μειοψηφικό ποσοστό στην Siteimprove, μια Δανέζικη εταιρεία SaaS έναντι 55 εκατ. δολ. απέκτησε η Summit Partners, μια αμερικανική εταιρεία equity. Η πρώτη επιτρέπει στους εκδότες, marketers και Web επαγγελματίες να διαχειριστούν και βελτιστοποιήσουν την online παρουσία τους μέσω μιας αυτοματοποιημένης ποιότητας ασφάλειας, συμμόρφωσης προς την προσβασιμότητα, SEO και analytics.

Όπως ισχυρίζονται στελέχη της Siteimprove, η τελευταία διαθέτει κάτι παραπάνω από 3.500 πελάτες σε διεθνές επίπεδο, που με τη σειρά τους δραστηριοποιούνται στους τομείς των οικονομικών υπηρεσιών, της κυβέρνησης, της τεχνολογίας, των φαρμακευτικών, της εκπαίδευσης κ.ά. Με τη νέα χρηματοδότηση, η Δανέζικη εταιρεία θα είναι σε θέση να συνεχίσει την επέκταση των παγκόσμιων λειτουργιών της, των πωλήσεων και του marketing, με την ταυτόχρονη ανάπτυξη των κορυφαίων λύσεων SaaS για ζητήματα διαδικτυακής διακυβέρνησης.

“Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που συνεργαζόμαστε με την Summit Partners, μια εταιρεία που έχει επενδύσει σε αρκετές καινοτόμες SaaS επιχειρήσεις. Πόσο, μάλλον, από τη στιγμή κατά την οποία διαθέτει μια διευρυμένη διεθνή λογική, ενώ την ίδια στιγμή αναγνωρίζει τις αξίες και τη συνολική κουλτούρα της Siteimprove. Στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε αυτά τα στοιχεία και να αναπτυχθούμε κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο. Η συγκεκριμένη επένδυση θα μας επιτρέψει να εκτινάξουμε τα επίπεδα της ανάπτυξής μας, κεφαλαιοποιώντας τις ευκαιρίες που έχουμε ήδη επισημάνει στην εν γένει αγορά της web διακυβέρνησης“, όπως τόνισε ο Morten Ebbesen, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Siteimprove.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις