Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Button, μια Startup που προβλέπει τις κινήσεις μας

Η ιδέα πίσω από την Button είναι απλή και έξυπνη: είναι η τεχνητή νοημοσύνη που συνεργάζεται με πολλές γνωστές εφαρμογές για Smartphones και προσφέρει αλληλεπίδραση μεταξύ των εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με τις κινήσεις που κάνει ο χρήστης με στόχο να προβλέψει τα επόμενα “θέλω” του.

Οι εφαρμογές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και τις χρησιμοποιούμε καθημερινά για να ενημέρωση, για κράτηση θέσεων ή έκδοση εισιτηρίων, για μετακινήσεις, για παραγγελία φαγητού και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Button _
Η Button συνεργάζεται με πολλές γνωστές εφαρμογές-υπηρεσίες όπως οι Uber, Foursquare, Airbnb κ.α. και προσφέρει στους developers της κάθε υπηρεσίας δυνατότητες πρόβλεψης των επόμενων κινήσεων του χρήστη έτσι ώστε να εμφανίσουν στα app τις κατάλληλες επιλογές.

Με αυτό το τρόπο όλοι είναι ευχαριστημένοι: οι εφαρμογές-υπηρεσίες εμπλουτίζουν τις δυνατότητές τους εξυπηρετώντας σημαντικά τον χρήστη με την “εξυπνάδα” τους, δημιουργούν άμεσες συνεργασίες με άλλες υπηρεσίες, αυξάνουν και κρατάνε το κοινό τους αλλά και τα διαφημιστικά τους έσοδα ενώ και η Button κερδίζει τα προς το ζην.

Ας υποθέσουμε ότι ψάχνουμε εστιατόρια και κριτικές στo Foursquare, το Button ξέρει ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο υποστηρίζει το app κρατήσεων OpenTable και ότι βρισκόμαστε κοντά σε έναν οδηγό Uber, εμφανίζοντας με αυτό το τρόπο τις αντίστοιχες επιλογές στο Foursquare. Αν δεν υπάρχει το Open Table εγκατεστημένο τότε εμφανίζεται η προτροπή εγκατάστασης. Αν ψάχνουμε εστιατόρια σε άλλη χώρα, για ένα μελλοντικό ταξίδι, φυσικά δεν έχει νόημα να εμφανιστεί το Uber, κάτι που θα το καταλάβει το Button, εμφανίζοντας μόνο επιλογές διαμονής ή κράτησης για παράδειγμα.

Μακάρι να δούμε και ελληνικά apps-υπηρεσίες στo Button σύντομα.

Button _

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις