Η Startup φορητών πληρωμών Payleven “σήκωσε” ακόμη 10 εκατ. δολ. φθάνοντας τα 51 εκατ. δολ.

Newsroom
1'

Η γερμανική Payleven στον τέταρτο γύρο χρηματοδότησης κατάφερε να συγκεντρώσει 10 εκατ. δολάρια από τα επενδυτικά κεφάλαια Seventure Partners, Holtzbrinck Ventures, ru-Net κ.α. φθάνοντας έτσι συνολικά στα 51 εκατ. δολ. Όπως αναφέρει η εταιρεία, τα νέα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για ανάπτυξη νέων προϊόντων και επέκτασης της πελατειακής βάσης.

Η Payleven δραστηριοποιείται σε 10 χώρες στην Ευρώπη και στη Βραζιλία, συνεργάζεται φυσικά με όλους του παρόχους πιστωτικών καρτών, και ειδικεύεται στις πληρωμές μέσω Smartphones και φορητών τερματικών POS.

Οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές είναι η σουηδική iZettle, η οποία το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε 60 εκατ. δολ., και η γερμανο-αγγλική SumUp η οποία επίσης έχει συγκεντρώσει 50 εκατ. δολ.

Στην ίδια αγορά δραστηριοποιείται – στην Ελλάδα – και η Viva PaymentsViva Wallet.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.