Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Techstars Cloud Demo Day 2016

Ο Techstars accelerator είναι από τα μεγάλα ονόματα του χώρου, δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς στην Αμερική κυρίως αλλά και στην Ευρώπη, ενώ προσφέρει και το δικό του επενδυτικό κεφάλαιο. Συνεργάζεται με πολλές μεγάλες εταιρείες για όλα τα προγράμματα του κάτι που δίνει μεγάλη προστιθέμενη αξία στους ιδρυτές των startup μια και τα οφέλη είναι πολύπλευρα.

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε μερικές εταιρείες που έχουν αποφοιτήσει από το TechStars αυτές θα ήταν η Digital Ocean, που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του VPS hosting, τα τηλεκατευθυνόμενα ρομποτάκια της Sphero, αλλά και η εφαρμογή που αντιμετωπίζει την κατάθλιψη και το άγχος, ginger.io.

digital-ocean
Στις 11 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Σαν Αντόνιο στο Τέξας το Techstars Cloud Demo Day 2016 με δέκα startup να κάνουν τις παρουσιάσεις τους με σκοπό να γίνουν η επόμενη Digital Ocean ή Distill Networks, η οποία παρεμπιπτόντως πήρε 21 εκατ. δολ. σε χρηματοδότηση δεύτερου γύρου το περασμένο καλοκαίρι.

Clyp, Αμερική – είναι μια πλατφόρμα η οποία προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να μοιραστούν τα ηχητικά τους κλιπ αλλά και να ηχογραφήσουν σε πραγματικό χρόνο μέσω web.

HelpSocial, Αμερική – είναι μια υπηρεσία η οποία προσφέρει σε μεγάλες εταιρείες τη δυνατότητα υποστήριξης των πελατών τους μέσω social media από ένα σημείο.

HuBoard, Αμερική – πρόκειται για μια λύση διαχείρισης έργων στο GitHub.

Ilos, Αμερική – επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν την οθόνη του υπολογιστή σε video και να τα μοιράζονται online.

Imagenii, Ισπανία – η συγκεκριμένη υπηρεσία βοηθάει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν έξυπνα και αποδοτικά Apps που βασίζονται στην εικόνα.

Joicaster, Αμερική – άλλη μια μια υπηρεσία για διαχέιριση live streaming.

Jumble, Ιρλανδία – προσφέρει σε εταιρείες κρυπτογραφημένο Email P2P.

Popily, Αμερική – μια εξαιρετική ιδέα αφού προσφέρει online ανάλυση των δεδομένων μας έτσι ώστε να κάνετε εύκολες και ελκυστικές παρουσιάσεις.

Slash Sensei, Αμερική – πρόκειται για μια online πλατφόρμα εκπαίδευσης για φοιτητές.

Haste, Αμερική – προσφέρει ένα ιδιωτικό δίκτυο για ταχύτερη πρόσβαση στο Internet!

UXTesting, Ταιβάν – Μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία για developers αφού καταγράφει τις κινήσεις και τις αντιδράσεις της ομάδας ελέγχου του περιβάλλοντος εργασίας μιας εφαρμογής.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις