Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πληρωμή για καύσιμα προκαταβολικά μέσω Smartphone στην Ολλανδία

Η Rabobank στην Ολλανδία έχει μπει και αυτή στο χώρο των πληρωμών mobile προσφέροντας άλλη μια επιλογή στους καταναλωτές – πελάτες της η οποία θα προστεθεί σε αυτές των Visa, MasterCard, Apple, Google και Samsung.

Η Rabobank εξαγόρασε την MyOrder το 2012, πρόκειται για μια υπηρεσία η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να πληρώσουν προκαταβολικά για μια αγορά ή για μια υπηρεσία ή ακόμα και για μια βραδινή έξοδο. Το έξυπνο σημείο σημείο στην υπόθεση είναι ότι η MyOrder έχει καταφέρει να συνεργάζεται με 14.500 σημεία ενδιαφέροντος και καταστήματα τα οποία έχουν μετατρέψει το App της σε ένα πλήρη οδηγό πόλης όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια δραστηριότητα για παράδειγμα, να τη πληρώσουν προκαταβολικά από το σπίτι και να πάνε σε αυτή παρακάμπτοντας ουρές ή άλλες διαδικασίες.

Προφανώς η MyOrder έχει φτιάξει ένα δυνατό κανάλι επικοινωνίας των εμπόρων με τους καταναλωτές για άμεση επικοινωνία, προσφορές, κουπόνια κλπ.

H MyOrder από το ερχόμενο καλοκαίρι θα συνεργάζεται με την Tamoil η οποία είναι από τις πρώτες εταιρείες καυσίμων στην Ευρώπη που θα προσφέρει σύστημα πληρωμών mobile στις αντλίες της. Πρόκειται ένα απαραίτητο τεχνολογικό βήμα για να πληρώνουμε για καύσιμα μέσα από τα αυτοκίνητα μας στο κοντινό μέλλον.

Οι χρήστες του MyOrder θα μπορούν να προαγοράζουν τα καύσιμα πριν πάνε στο πρατήριο με το σύστημα μάλιστα να προσφέρει πληροφορίες για την γενική κατανάλωση καυσίμων και την οδηγική συμπεριφορά ενώ όπως προαναφέραμε θα υπάρχουν προσφορές και επικοινωνία των πρατηρίων, μέσω της εφαρμογής, με τους πελάτες τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις