Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H υπηρεσία εκδόσεων online Liquidblox συνεργάζεται με τη Getty Images

To να φτιάξεις ένα όμορφο και ελκυστικό κατάλογο προϊόντων ή μια παρουσίαση ή ακόμα και ένα μικρό περιοδικό ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο για ένα site ή για κάποια εκτυπωτική εργασία. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το web ένα σωστά σχεδιασμένο και ελκυστικό περιεχόμενο μπορεί να φέρει αλλά και  να κρατήσει τους επισκέπτες.

H υπηρεσία SaaS Liquidblox προσφέρει αυτή ακριβώς τη δυνατότητα με τις εικόνες και τα γραφικά να προέρχονται απο το iStock της Getty Images.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 και έχει την έδρα της στο Εσπού της Φινλανδίας, μέχρι σήμερα έχει δεχτεί γύρω στις 300 χιλιάδες ευρώ σε χρηματοδότηση. Με τη νέα συνεργασία, η οποία προς το παρόν είναι σε τεχνικό επίπεδο, η υπηρεσία θα εμπλουτίσει σημαντικά τις φωτογραφίες και τα γραφικά που προσφέρονται στους ενδιαφερόμενους για να φτιάξουν τις δημιουργίες τους μέσω της Liquidblox.

LiquidBlox2Όπως συνηθίζεται η υπηρεσία λειτουργεί μέσω web και μέσω συνδρομών. Υπάρχει δωρεάν έκδοση για δοκιμαστικούς σκοπούς αλλά και μικρά project ενώ για πιο μεγάλες δουλειές υπάρχουν δυο πακέτα με 17 και 35 δολάρια το μήνα αντίστοιχα.

Αυτή τη στιγμή η Liquidblox καλύπτει χρήστες σε πάνω απο 60 χώρες και τεχνικά βασίζεται στην HTML5. Αν και ο χρήστης μπορεί να φτιάξει απο την αρχή το δικό του σχέδιο, υπάρχουν αρκετά έτοιμα σχέδια τα οποία θα εμπλουτιστούν μέσα στην άνοιξη.

Η νέα συνεργασία όπως προαναφέραμε είναι σε τεχνικό επίπεδο και έχει στόχο να κάνει προσβάσιμο όλο τον κατάλογο του iStock μέσω της Liquidblox στο άμεσο μέλλον.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις