Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα χρηματοδότηση 4 εκατομμυρίων για την Zervant

Η Φινλανδική Zervant, νεοσύστατη που ειδικεύεται στον τομέα του FinTech ανακοίνωσε ότι κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση 4 εκατομμυρίων ευρώ. Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει την εταιρεία να βελτιώσει τις υπηρεσίες τιμολογίων για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις. Η πρόσθετη χρηματοδότηση θα βοηθήσει την Zervant στην επέκταση του χαρτοφυλακίου της με νέα προϊόντα που θα βοηθά τους επιχειρηματίες να πληρώνονται ακόμη πιο γρήγορα.

Με τη νέα χρηματοδότηση το συνολικό κεφάλαιο της Zervant ανέρχεται σε 8 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, τον Ιούνιο η εταιρεία κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τον τραπεζικό κολοσσό ING στο Βέλγιο. Η Zervant θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον τραπεζικό τομέα ενώ θα συνεχίσει το πλάνο επέκτασής της.

Το νέο γύρο χρηματοδότησης ηγούνται οι Northzone και Conor Venture Partners. Ο Mattias Hansson, συνιδρυτής και CEO της Zervant δήλωσε σχετικά: “Η χρηματοδότηση θα μας βοηθήσει να επεκταθούμε σημαντικά και να δυναμώσουμε την θέση μας σας την ηγετική υπηρεσία τιμολογίων για μικρές εταιρείες στην Ευρώπη. Θα επιταχύνουμε την ανάπτυξη στην υπάρχουσες αγορές ενώ θα επεκταθούμε σε νέες χώρες” και πρόσθεσε: ”Μέσα στα επόμενα χρόνια πρόκειται να υπάρξει τεράστια μετατόπιση προς τις ηλεκτρονικές αποδείξεις και σε πιο προσβάσιμα οικονομικά προϊόντα για μικρές εταιρείες. Θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό τον τομέα”.

Η Zervant ιδρύθηκε το 2010 και τα έσοδά της αναμένεται να σημειώσουν αύξηση 200% φέτος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις