Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Octopus: Νέος επιταχυντής για FinTech

Την άνθιση των FinTech επιχειρήσεων αποφάσισε να εκμεταλλευτεί η Λονδρέζικη επενδυτική Octopus Investments, η οποία ανακοίνωσε το πρόγραμμα Octopus Labs. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης και εκκολαπτήριο για τις επιχειρήσεις FinTech.

Η κίνηση αυτή της Octopus Investments έρχεται τη στιγμή που η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας πιέζει τον οικονομικό τομέα για παροχή πιο καινοτομικών λύσεων και υπηρεσιών.

Τα Octopus Labs θα αναπτύξουν εσωτερικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένου του Octopus Choice, του πρώτου προϊόντος των Octopus Labs. Το Octopus Choice αποτελεί μια peer-to-peer εφαρμογή δανεισμού και προσφέρεται στο δίκτυο της Octopus Investments.

250_Richard Wazacz_Octopus LabsΟ Richard Wazacz, Επικεφαλής της Octopus δήλωσε σχετικά: «Τα Octopus Labs παίρνουν τις υπάρχουσες δυνάμεις της επιχείρησής μας – την πελατειακή μας βάση, τα κανάλια διανομής, τις δεξιότητες και την εμπειρία – και προσθέτουν μια startup διάσταση. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα ισχυρή δύναμη που θα αναπτύξει νέα προϊόντα και υπηρεσίες για να αποτελέσουν μέρος της Octopus».

Ταυτόχρονα θα ξεκινήσει και πρόγραμμα επιτάχυνσης, προσφέροντας τα κεντρικά της γραφεία στο Λονδίνο και πρόσβαση σε οικονομικούς σύμβουλους και επενδυτές της Octopus Investments.

Το πρόγραμμα διάρκειας 12 εβδομάδων αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου. Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις