Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To AirBnB επεκτείνει τις υπηρεσίες του εξαγοράζοντας την Trip4real

Ιστορίες επιχειρηματιών προσπαθειών όπως αυτή του Trip4real αποδεικνύουν ότι μπορείς μέσα σε λίγα χρόνια, έστω και με λίγη τύχη και τη σωστή επιλογή, να επιτύχεις και με το παραπάνω τους στόχους και τα όνειρά σου.

Τρία χρόνια πριν η 33χρονη Gloria Molins από την Βαρκελώνη άφησε την εταιρική καριέρα της στην Αυστραλία, επέστρεψε στη πόλη της και έφτιαξε ένα marketplace τουριστικών περιηγήσεων και δραστηριοτήτων από ντόπιους, το Trip4real. Μέσα σε τρία χρόνια συγκέντρωσε περίπου 3 εκατ. ευρώ χρηματοδότησης σε τέσσερις γύρους, καλύπτει πάνω από 70 Ευρωπαϊκές πόλεις και σκοπεύει να αναπτυχθεί στην Λ. Αμερική.

Το Trip4real έχει συγκεντρώσει ιδιώτες, πολλοί εξ’ αυτών να έχουν μετατραπεί σε μικρο-επιχειρηματίες στο χώρο του τουρισμού αφήνοντας τη δουλειά τους,  οι οποίοι προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα τουριστική περιήγηση ή δραστηριότητα στη πόλη που κατοικούν.

Το Trip4Real είχε μέχρι και μερικές πριν συνεργασία με το AirBnB, μια και μόλις εξαγοράστηκε από αυτό με στόχο να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του. Τα οικονομικά στοιχεία της εξαγοράς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις