Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Moven επεκτείνει την συνεργασία της με την TD Bank του Καναδά

Η FinTech Moven έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα τραπεζικών υπηρεσιών και προσωπικής οικονομικής διαχείρισης σε App και μόλις ανακοίνωσε ότι επεκτείνει κατά πέντε έτη την συνεργασία της με μια από τις μεγαλύτερες τράπεζα του Καναδά, την TD Bank.

Σύμφωνα με το Finextra το ύψος της αποκλειστικής συνεργασίας θα φτάσει τα 20 εκατ. δολ. για τα δυο πρώτα χρόνια, με την εταιρεία να έχει πάρει από το 2012 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα 24 εκατ. δολ.

H εφαρμογή που προσφέρει η τράπεζα στον Καναδά ονομάζεται TD MySpend, βασίζεται στην πλατφόρμα της Moven, και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στα App stores της χώρας. Η εφαρμογή δίνει συγκεντρωτικές πληροφορίες για τις καταναλωτικές συνήθειες και των εξόδων των χρηστών κάτι που έχει οδηγήσει σε εξοικονόμηση χρημάτων έως και 8% σύμφωνα με την τράπεζα.

H Moven έχει επιλέξει διπλό επιχειρηματικό μοντέλο μια και στις Η.Π.Α. και πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει την εφαρμογή της απευθείας στους καταναλωτές ενώ στη Ν. Ζηλανδία και τον Καναδά συνεργάζεται με τράπεζες. Η εταιρεία υπολογίζει ότι μέχρι το τέλος του 2017 θα εξυπηρετεί με τον ένα ή άλλο τρόπο 5 εκατομμύρια χρήστες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις