Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Amazon: Νέα Fire Tablets, E-ink Kindle και ένα Special Fire για παιδιά

Η Amazon κυκλοφόρησε 6 νέες συσκευές με σκοπό την προώθησή τους πριν την περίοδο των διακοπών. Η συλλογή, η οποία κυμαίνεται από ένα νέο e-ink tablet που ονομάζεται the Voyage μέχρι και ένα tablet 8.9 ιντσών -ελαφρύτερο από ένα iPad Air -που διαθέτει Fire OS 4.0 βασισμένο σε KitKat, σχεδιασμένο για την ανάγνωση, την εργασία και το παιχνίδι.

Υπάρχει επίσης ένα νέο Kindle για παιδιά που περιλαμβάνει μια περίπτωση 25 δολ. και δωρεάν έλεγχο από τον κηδεμόνα σε λογισμικό και εφαρμογές. Τα νέα Kindle Fire HDs έρχονται σε 6 και 7 ίντσες και είναι πολύ λεπτότερα από τα προηγούμενα Fire. Έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, είναι πιο αδύνατα και πιο ισχυρά και βγαίνουν σε μαύρο, λευκό, μπλε, κόκκινο και κίτρινο. Τα Kindles Fires κοστίζουν από 99 έως 139 δολ. , το νέο HDX κοστολογείται στα 379 δολ., ενώ το Voyage στα 199 δολ.

Όλες οι συσκευές έχουν βελτιωθεί με την υπηρεσία Goodread που επιτρέπει στο χρήστη να μοιραστεί την ανάγνωση της κατάστασής του με τους φίλους του. Ακόμα, ένα νέο χαρακτηριστικό του Word Wise προσθέτει ορισμούς δύσκολων λέξεων στα βιβλία, γεγονός που μπορεί να ωφελήσει εξαιρετικά σπουδαστές και μαθητές.

Οι συσκευές είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία και θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις