Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Wayra CEE: Επενδύσεις για το OrderLord και το Telemedi.co

Δύο startups του Wayra CEE, ένος προγράμματος επιτάχυνσης startups της ακαδημίας Telefonica με έδρα την Πράγα της Τσεχίας, ανακοίνωσαν συνολικά επενδύσεις 278.000 ευρώ μετά από 4 μήνες στο πρόγραμμα.

Το OrderLord, μια εταιρεία που προσφέρει λύσεις σε συστήματα διανομής φαγητού, ανακοίνωσε επένδυση ύψους 200.000 ευρώ από την Neulogy Ventures, ενώ το πολωνικό startup Telemedi.co, που προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε γιατρούς και ειδικούς ανά πάσα στιγμή χωρίς περιορισμούς, συγκέντρωσε από άγγελο επενδυτή 78.000 ευρώ προκειμένου να ξεκινήσει την επέκταση του στην αγορά της Ρουμανίας.

Η Jarmila Placha, Director της Wayra CEE, δήλωσε: “Το γεγονός ότι δύο projects από την τρέχουσα φάση του προγράμματος έχουν ήδη λάβει εξωτερική χρηματοδότηση 7.7 εκατ. κορόνες, μετά από μόλις 4 μήνες, αποτελεί μεγάλη επιτυχία, η οποία πιστεύουμε ότι αποδεικνύει την ικανότητα των επιχειρήσεων μας να αναπτύξουν μοναδικές τεχνολογίες και έργα που θα έχουν δυνατότητες σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Αυτά είναι 2 από τα 9 startups που έλαβαν την πρώτη τους επένδυση. Οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν κάνει ήδη συναντήσεις για επενδύσεις και βρίσκονται σε αναμονή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις