H BMW UK ξεκινάει το Innovation Lab 2018 για AutoTech Startups

Newsroom
1'

To 2016 η BMW Ηνωμένου Βασιλείου είχε τρέξει το πρώτο πρόγραμμα με πέντε Startups να συνεργάζονται ήδη με την εταιρεία σε διάφορα επίπεδα. Το Innovation Lab 2018 είναι το δεύτερο αντίστοιχο πρόγραμμα το οποίο έχει στόχο να ενισχύσει τις εργασίες της BMW στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Γερμανική εταιρεία έχει τρεις επιχειρηματικές μονάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πάνω από 1.300 άτομα προσωπικό, και το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε Startups αρχικού σταδίου οι οποίες θα έχουν στόχο να ενισχύσουν την προώθηση πωλήσεων του ομίλου κατά κύριο λόγο.

Οι τομείς που ενδιαφέρουν την BMW είναι: Τεχνολογίες που βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών online και στα καταστήματα, αυτοματοποίηση των διαφόρων λειτουργιών και πρακτικών, την διερεύνηση νέων εμπορικών μοντέλων πέρα από την ιδιοκτησία οχημάτων αλλά και RegTech.

Tο πρόγραμμα θα τρέξει σε μια περίοδο δώδεκα εβδομάδων σε συνεργασία με την L Marks και την TIL Ventures.

Η καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις συμμετοχής είναι η 18 Οκτωβρίου 2017.

TAGGED:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.