Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Postmates: Εισέρχεται στο κλαμπ των Unicorns με ταχεία ανάπτυξη!

Η Postmates, η εταιρεία παράδοσης προϊόντων κατόπιν παραγγελίας, ανακοίνωσε ότι έχει συγκεντρώσει κεφάλαια ύψους 300 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Fortune, η εισροή αυτών των κεφαλαίων, μετατρέπει την εταιρεία σε unicorn με αξία 1,2 δισ. δολάρια.

Η Postmates δήλωσε ότι στον γύρο χρηματοδότησης ηγήθηκε η Tiger Global Management και έρχεται στο τέλος μιας περιόδου με ρεκόρ ανάπτυξης, επέκτασης της αγοράς και υιοθέτησης μιας συνδρομητικής υπηρεσίας, Στο πλαίσιο του γύρου, η Postmates δήλωσε ότι ο Scott Shleifer της Tiger Global θα συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

«Ο μετασχηματισμός του τρόπου με τον οποίο το εμπόριο κινείται στις πόλεις απαιτεί να φτιάχνουμε πιο καινοτόμα εργαλεία για τις επιχειρήσεις έτσι ώστε να διατηρούν και να διανέμουν τα προϊόντα τους στον σύγχρονο καταναλωτή, αποτελεσματικά και οικονομικά αποδοτικά», δήλωσε ο CEO και συνιδρυτής της Postmates Bastian Lehmann.

Το μικτό κέρδος της αυξήθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατά 250%, ανέφερε η εταιρεία. Οι οδηγοί της Postmates παραδίδουν σε περισσότερες από 400 πόλεις στις ΗΠΑ και την Πόλη του Μεξικού.
Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το συνδρομητικό μοντέλο έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, με τους πελάτες να πληρώνουν μια μηνιαία συνεισφορά περίπου οκτώ δολαρίων για απεριόριστη υπηρεσία παράδοσης προϊόντων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις