Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Klarx: Το “γερμανικό Uber” για εξοπλισμό κατασκευών μεγαλώνει!

Η Klarx, η ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης εξοπλισμού κατασκευών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, ολοκλήρωσε ένα γύρο χρηματοδότησης ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ. Επενδυτές, όπως η Target Global, οι ιδρυτές της Flixbus και ο ιδρυτής της Springstar Jonathan Teklu, συμμετείχαν στη χρηματοδότηση.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Μόναχο προσφέρει εξοπλισμό κατασκευών προς ενοικίαση στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα, μια αγορά μεγέθους 25 δισεκατομμυρίων ευρώ μόνο στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία μισθώνει περισσότερες από 200.000 μηχανές από τον κατασκευαστικό τομέα μέσω του δικτύου συνεργατών της. Οι πελάτες όπως οι Strabag, Max Bögl και Deutsche Bahn μπορούν να βρουν το μηχάνημα που ψάχνουν εύκολα και γρήγορα, καθώς επίσης να κάνουν κράτηση για την υλικοτεχνική υποστήριξη και την ασφάλειά του μέσω της Klarx.

Η klarx θα χρησιμοποιήσει τη νέα χρηματοδότηση για την ανάπτυξη της ομάδας, για να υποστηρίξει τη συνεχιζόμενη επέκτασή της σε ολόκληρη τη Γερμανία και την Ευρώπη.

Η ελληνική mermix, η online πλατφόρμα ανταλλαγής αγροτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο ενοικίασης εξοπλισμού για τον αγροτικό τομέα. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις