Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

LG: Βραβείο καινοτόμου προμηθευτή για σύστημα υδρόψυκτου συστήματος κλιματισμού

Η LG Electronics έλαβε τιμητική διάκριση από τη Bouygues Construction, με αφορμή το δεύτερο Συνέδριο Προμηθευτών που οργάνωσε ο γαλλικός κατασκευαστικός όμιλος στο Παρίσι. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το Τμήμα Δικτύου Προμηθειών “Bouygues Construction Purchasing network” βράβευσε τέσσερις εταιρείες-προμηθευτές που σχετίζονται με τους τέσσερις βασικούς επιχειρηματικούς τομείς του Ομίλου. Το βραβείο καινοτομίας στην κατηγορία “Energies and Services” απονεμήθηκε στην LG Electronics.

Το τεχνικό τμήμα της LG Electronics στο Παρίσι σχεδίασε, ανέπτυξε και υλοποίησε για λογαριασμό της “Bouygues Energies and Services” ένα καινοτόμο σύστημα υδρόψυκτου συστήματος κλιματισμού. Το προηγμένο σύστημα VRF της LG, Multi V Water II χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο ανακαίνισης κτιριακών εγκαταστάσεων της γαλλικής κατασκευαστικής εταιρείας “Challenger”, που αποτελούν και την έδρα της. Το συγκεκριμένο σύστημα κλιματισμού επιτυγχάνει σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας και συμβάλλει ουσιαστικά στο θετικό ενεργειακό αποτύπωμα του κτιρίου.

Πρόκειται για μία από τις πρώτες μεγάλης κλίμακας εφαρμογές υδρόψυκτου συστήματος, η οποία επιβεβαιώνει όλα τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας, καθώς οι εγκαταστάσεις της Bouygues Construction έχουν λάβει πιστοποίηση για τις εξαιρετικές περιβαλλοντικές τους επιδόσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις