Το Spotify στο wallet του Playstation

Η Sony Network Entertainment International και το Spotify ανακοίνωσαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία με στόχο να προσφέρουν μια κορυφαία εμπειρία ακρόασης μουσικής μέσω του PlayStation Network στους 64 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του.

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία η SNEI θα λανσάρει την Άνοιξη του 2015 έναν νέο μουσικό προορισμό, με το όνομα PlayStation Music, και το Spotify ως αποκλειστικό εταίρο. Το Spotify στο PlayStation Music θα εγκαινιαστεί σε 41 χώρες, αρχικά για τις κονσόλες PlayStation και τα Xperia smartphones και tablets.

Η ενσωμάτωση της υπηρεσίας ψηφιακής μουσικής, Spotify στο PlayStation Network θα έχει ως αποτέλεσμα την παροχή μοναδικών και αποκλειστικών προνομίων στους χρήστες. Τα μέλη του PlayStation Network θα έχουν την δυνατότητα σύνδεσης των λογαριασμών τους με το Spotify, καθιστώντας εύκολη τη συνδρομή στην υπηρεσία Spotify Premium μέσω του πορτοφολιού (wallet) τους για το PlayStation Network.

Το Spotify στο PlayStation Music θα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια τραγούδια και 1.5 δισεκατομμύρια playlists τόσο στα συστήματα PlayStation 4 (PS4) και PlayStation 3 (PS3), όσο και στα Xperia smartphones και tablets. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική συλλογή και να ακούσουν playlists (συμπεριλαμβανομένων των playlists των χρηστών του Spotify, όσο και των playlists που δημιουργεί η ομάδα του Spotify) αλλά και να χρησιμοποιούν την υπηρεσία σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Spotify. Επιπρόσθετα, οι χρήστες του PS4 θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Spotify ενώ παίζουν games, επιτρέποντάς τους να επιλέγουν μουσική υπόκρουση για οποιοδήποτε παιχνίδι.

Η λειτουργία της υπάρχουσας υπηρεσίας Music Unlimited της SNEI θα διακοπεί σε 19 χώρες στις 29 Μαρτίου 2015. Σχεδόν στο σύνολό τους οι χώρες αυτές θα περιλαμβάνονται στις 41 αγορές στις οποίες το PlayStation Music με το Spotify θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα του λανσαρίσματος. Από τις 28 Φεβρουαρίου 2015, οι χρήστες του Music Unlimited με ενεργή συνδρομή θα λάβουν έως 30 ημέρες δωρεάν πρόσβαση στο Music Unlimited έως τις 29 Μαρτίου 2015 και θα απολαύσουν πρώτοι μια δοκιμαστική έκδοση του Spotify Premium.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις