Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MasterCard: Πρόγραμμα υποστήριξης για ευρωπαϊκές startups στον χώρο του εμπορίου

Η MasterCard προσκαλεί καινοτόμα startups από όλη την Ευρώπη να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Start Path Europe της MasterCard. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της εταιρείας που παρέχει σε νέες επιχειρήσεις τη στήριξη και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την αντιμετώπιση των βασικών προκλήσεων της αγοράς και την ανάπτυξή τους.

Το Start Path Europe είναι μια 12μηνη προσπάθεια παροχής εξειδικευμένης στήριξης και λύσεων για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που έχει η κάθε εταιρεία. Οι συμμετέχουσες startup επιχειρήσεις επωφελούνται από την καθοδήγηση που προσφέρει μία παγκόσμια ομάδα εμπειρογνωμόνων της MasterCard, την επαφή με τους συνεργάτες της MasterCard για την διερεύνηση νέων ευκαιριών και τη δυνατότητα ανάπτυξης των λύσεων που ήδη προσφέρει η MasterCard.

“Θέλουμε να προωθήσουμε την τεχνολογική αριστεία στη χώρα μας και δουλεύουμε για την ανάπτυξη νέων εφαρμογών για τις αγορές ή λύσεων που βελτιώνουν την καθημερινή εμπειρία αγορών. Έτσι, δημιουργήσαμε το Start Path Europe, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα διάρκειας ενός χρόνου, όπου start-ups από όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, χάρη στις δεξιότητες, τις τεχνολογίες και το διεθνές δίκτυο συνεργατών της MasterCard”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Country Manager της MasterCard Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Αθανάσιος Γεραμάνης.

Η MasterCard καλωσόρισε το 2014 την πρώτη τάξη του Start Path Europe, αποτελούμενη από εταιρείες που επιλέχθηκαν σε περισσότερες από 30 χώρες: Ridango, Zencard, Xpreso, Instabank, MePin και Storee.

Μέχρι και οκτώ εταιρίες από όλη την Ευρώπη θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο 12μηνο πρόγραμμα, που αφορά τόσο φυσική παρουσία των επιλεγμένων εταιρειών όσο και online επικοινωνία, που θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2015. Το Start Path είναι ανοιχτό για τις νέες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου. Όλες οι λεπτομέρειες και η online αίτηση είναι διαθέσιμες στο www.f6s.com/mastercardstartpath. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 19 Φεβρουαρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις