Πάνω από 500 ιδέες φοιτητών για την καινοτομία στην αεροπορική βιομηχανία σε διαγωνισμό της Airbus

Newsroom
1'

Περισσότερες από 500 ιδέες παγκοσμίως έλαβε η Airbus  για το διαγωνισμό σπουδαστών Fly Your Ideas που διοργάνωσε.

Το πρώτο στάδιο του παγκόσμιου διαγωνισμού σπουδαστών της Airbus Fly Your Ideas προσέλκυσε υποβολές από όλο τον κόσμο για το τρόπο που η επόμενη γενιά προσεγγίζει τις μελλοντικές προκλήσεις στην αεροπορική βιομηχανία. Περισσότεροι από 50 ειδικοί της Airbus προχωρούν στην αξιολόγηση των ιδεών που υποβλήθηκαν. Στόχος τους είναι η επιλογή των 100 καλύτερων που θα προχωρήσουν στην β’ φάση του διαγωνισμού.

Ανεξαρτήτως αν επιλεγεί για την β’ φάση ή όχι , η Airbus θα ενημερώσει την κάθε ομάδα σπουδαστών για την ιδέα που υπέβαλαν.

Οι  100 ομάδες που θα επιλεγούν θα ανακοινωθούν και από αυτές, μόνο 5 ομάδες θα προχωρήσουν στη τελική φάση και θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους ζωντανά σε ειδική εκδήλωση τον Ιούνιο του 2015. Η νικήτρια ομάδα θα λάβει ως έπαθλο το ποσόν των € 30.000.

Αυτό που ξεχωρίζει στο Fly Your Ideas είναι η εκτενής ανάμιξη των στελεχών της Airbus. Οι αξιολογητές προέρχονται από όλο το εύρος των ειδικοτήτων, και περιλαμβάνουν επαγγελματίες που δεν είναι τεχνικοί, όπως επίσης μηχανικούς και ειδικούς της αεροπορικής βιομηχανίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.