Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πάνω από 500 ιδέες φοιτητών για την καινοτομία στην αεροπορική βιομηχανία σε διαγωνισμό της Airbus

Περισσότερες από 500 ιδέες παγκοσμίως έλαβε η Airbus  για το διαγωνισμό σπουδαστών Fly Your Ideas που διοργάνωσε.

Το πρώτο στάδιο του παγκόσμιου διαγωνισμού σπουδαστών της Airbus Fly Your Ideas προσέλκυσε υποβολές από όλο τον κόσμο για το τρόπο που η επόμενη γενιά προσεγγίζει τις μελλοντικές προκλήσεις στην αεροπορική βιομηχανία. Περισσότεροι από 50 ειδικοί της Airbus προχωρούν στην αξιολόγηση των ιδεών που υποβλήθηκαν. Στόχος τους είναι η επιλογή των 100 καλύτερων που θα προχωρήσουν στην β’ φάση του διαγωνισμού.

Ανεξαρτήτως αν επιλεγεί για την β’ φάση ή όχι , η Airbus θα ενημερώσει την κάθε ομάδα σπουδαστών για την ιδέα που υπέβαλαν.

Οι  100 ομάδες που θα επιλεγούν θα ανακοινωθούν και από αυτές, μόνο 5 ομάδες θα προχωρήσουν στη τελική φάση και θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους ζωντανά σε ειδική εκδήλωση τον Ιούνιο του 2015. Η νικήτρια ομάδα θα λάβει ως έπαθλο το ποσόν των € 30.000.

Αυτό που ξεχωρίζει στο Fly Your Ideas είναι η εκτενής ανάμιξη των στελεχών της Airbus. Οι αξιολογητές προέρχονται από όλο το εύρος των ειδικοτήτων, και περιλαμβάνουν επαγγελματίες που δεν είναι τεχνικοί, όπως επίσης μηχανικούς και ειδικούς της αεροπορικής βιομηχανίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις