Νέος γύρος χρηματοδότησης 15 εκατ. δολ. για την Simplilearn

Newsroom
1'

Συνολικά 15 εκατ. δολ. συγκέντρωσε, στον τρίτο γύρο χρηματοδότησης, η Simplilearn, μια startup που βοηθά τους χρήστες να αποκτούν πιστοποίηση σε τομείς όπως είναι το Project Management και η ανάπτυξη εφαρμογών.

Η εταιρεία παρέχει κάτι παραπάνω από 200 μαθήματα και 40 διαπιστεύσεις τόσο online όσο και σε τάξεις. Μάλιστα, από το 2010 όταν και ξεκίνησε τη λειτουργία της η Simplilearn, τουλάχιστον 400.000 άτομα έχουν λάβει πιστοποιήσεις δια μέσω της παρακολούθησης των μαθημάτων της!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.