Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Kate Spade με την startup Everpurse  

Με απώτερο σκοπό την δημιουργία σειράς γυναικείων τσαντών που θα έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν iPhone για χρονική διάρκεια δύο ημερών, η Kate Spade & Co. συνεργάστηκε με την startup Everpurse.

BN-IL448_KateSp_AM_20150515192439Οι τσάντες δεν θα βρίσκονται συνδεδεμένες με το ρεύμα, αλλά θα τοποθετούνται σε ένα “χαλί” φόρτισης, το οποίο στέλνει ενέργεια ασύρματα σε μια μπαταρία που βρίσκεται μέσα στην τσάντα. Όσο για το κόστος των εν λόγω τσαντών, θα κυμαίνεται από 198 έως 698 δολλάρια. Θα έχουν δε τη δυνατότητα να φορτίζουν iPhones, συμπεριλαμβανομένων όλων των μοντέλων από το iPhone 5 μέχρι και το iPhone 6 Plus.

“Είμαστε αφοσιωμένοι στο… κύμα της ψηφιακής καινοτομίας, για αυτό το λόγο και επιλέγουμε να σχεδιάζουμε προϊόντα τα οποία απευθύνονται σε πελάτες που βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει. Δίχως άλλο, το κινητό τηλέφωνο αποτελεί προέκταση της επαγγελματικής και προσωπικής μας ζωής και η αναγκαιότητα να λειτουργεί συνέχεια μας οδήγησε να δημιουργήσουμε σε συνεργασία με την Everpurse μια λειτουργική όσο και κομψή λύση: Μια οικογένεια γυναικείων τσαντών”, όπως δήλωσε η Mary Beech, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Chief Marketing Officer της Kate Spade & Co.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις