Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κορυφαία παρουσία της paysafecard στην Ελλάδα!

Διαθέσιμη σε περίπου 20.000 σημεία πώλησης, όπως λ.χ. σούπερ μάρκετ, πρατήρια, βενζινάδικα, περίπτερα κ.ά. στα οποία οι χρήστες μπορούν να βρουν κωδικούς PIN αξίας 5, 10, 25, 50 ή 100 ευρώ, βρίσκεται η paysafecard στη χώρα μας. Μάλιστα, από στοιχεία χρήσης της paysafecard σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες προκύπτει ότι η Ελλάδα διαθέτει τους περισσότερους χρήστες ξεπερνώντας χώρες του μεγέθους της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας και της Ισπανίας, ενώ οι συνολικoί χρήστες αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια παγκοσμίως! Με βάση πρόσφατες μελέτες, το 72% των online πληρωμών των Ελλήνων γίνεται από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή laptop, ενώ το 28% μέσω smartphone ή tablet pc.

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (ελέγχουσα εταιρεία της paysafecard), αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο προπληρωμένων λύσεων σήμερα στην Ευρώπη για πληρωμές στο διαδίκτυο. Το δε καινοτόμο της κεντρικό προϊόν Prepaid (paysafecard) διατίθεται σε 40 χώρες και σε κάτι παραπάνω από 480.000 σημεία πώλησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με την paysafecard, οι χρήστες είναι σε θέση να πληρώνουν online εύκολα, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια, δίχως να απαιτούνται προσωπικά στοιχεία είτε στοιχεία λογαριασμού και πιστωτικής κάρτας. Λειτουργεί δε όπως η κάρτα χρόνου ομιλίας για τα κινητά τηλέφωνα. Η εισαγωγή του 16ψήφιου κωδικού PIN της paysafecard αρκεί για πληρωμές στο διαδίκτυο, ενώ τα καταβληθέντα ποσά αφαιρούνται από το εκάστοτε υπόλοιπο της paysafecard, το οποίο μπορεί να ελέγχεται online ανά πάσα στιγμή.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις