Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γιώργος Νικολετάκης: «Ανάπτυξη και εξωστρέφεια, με το βλέμμα στις ΗΠΑ»

Για την ανάπτυξη και τους στόχους της πλατφόρμας 100mentors, αλλά και για τα αναπτυξιακά σχέδια της startup μιλά στην κάμερα του Startupper ο Γιώργος Νικολετάκης, ιδρυτής της εταιρείας.

Γιώργος Νικολετάκης, 100mentors.
O Γιώργος Νικολετάκης, ιδρυτής της 100mentors.

Ο Γιώργος Νικολετάκης εξηγεί τη λειτουργία της πλατφόρμας, και τονίζει την έμφαση στην ανάπτυξη της B2B πλατφόρμας, καθώς, όπως αναφέρει, παρέχει το μοντέλο ανάπτυξης με τις μεγαλύτερες προοπτικές, αλλά ανταποκρίνεται και στις σύγχρονες τάσεις του mentoring.

Σημειώνει ακόμα τη σημαντική χρηματοδότηση που η 100mentors δέχτηκε πρόσφατα από το Jeremie Openfund II, καθώς και από δύο ακόμα angel investors οι οποίοι, όπως αναφέρει, θα βοηθήσουν την πλατφόρμα όχι μόνο οικονομικά, αλλά και από πλευράς τεχνογνωσίας.

Ο Γιώργος Νικολετάκης τονίζει επίσης την εύκολη «διαμόρφωση» της πλατφόρμας που, όπως λέει, ένας οργανισμός μπορεί να τη δουλέψει ακόμα και «αυτόνομα».

100mentors: Ανεβαίνει επίπεδο με επένδυση 200.000 ευρώ

Ο ιδρυτής της 100mentors ππροσθέτει επίσης ότι η εταιρεία έχει εξωστρεφή χαρακτήρα, και αναφέρει ότι ήδη αναπτύσσεται δυναμικά στη Βρετανία, όπου έχει στόχο να εντάξει στην πλατφόρμα τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια. Τέλος, σημειώνει ότι μεσοπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι η αγορά των ΗΠΑ.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Γιώργου Νικολέτακη και στο κανάλι του Startupper.gr στο YouTube.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις