Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: ΙΤΕ, spin-offs και στο βάθος…διαλειμματική νηστεία!

Ο Νεκτάριος Ταβερναράκης από το ΙΤΕ, ο Άρης Λάλος της AviSense AI, η Άννα Νατσβλισβίλι της Morphoses και ο Φώτης Τέκος της FoodOxys στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Η έρευνα, το πάθος, τα όνειρα και η ευελιξία για εξέλιξη είναι σίγουρα τα βασικά συστατικά της καινοτομίας, έτσι όπως αυτή γεννιέται στις εγκαταστάσεις ενός ερευνητικού κέντρου και μετασχηματίζεται σε τελικό προϊόν για να φτάσει στην αγορά. Έτσι λοιπόν στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL, στο οποίο πρωταγωνιστούν αν μη τι άλλο οι spin-offs, θα παρακολουθήσουμε το ταξίδι καινοτομίας, απαντώντας σε ερωτήματα που μας απασχολούν όλους.

Αυτό το Σάββατο, μεταξύ άλλων, θα δούμε το πως η επιστημονική έρευνα ρίχνει φως στην επίδραση που έχουν δίαιτες όπως η «διαλειμματική νηστεία (fasting)», για την οποία γίνεται πολύς ντόρος τα τελευταία χρόνια.

Ο πρώτος μας καλεσμένος θα είναι ο σπουδαίος ερευνητής και Πρόεδρος του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), Νεκτάριος Ταβερναράκης, ο οποίος πρόσφατα τιμήθηκε με το Αριστείο Μποδοσάκη. Δεδομένου του πλούσιου έργου του στους τομείς της σύγχρονης βιοϊατρικής έρευνας, ο κ. Ταβερναράκης θα μας μιλήσει για το πως βλέπει την φρενήρη πορεία της τεχνολογίας, αλλά και για τα σοβαρά ζητήματα βιοηθικής που προκύπτουν μέσα από αυτή την εξέλιξη.

Στην συνέχεια του επεισοδίου, στην παρέα μας θα βρίσκεται ο Δρ. Άρης Λάλος, Διευθυντής Ερευνών στο Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων του Ε.Κ. ΑΘΗΝΑ και co-founder της AviSense A.I., με τον οποίο θα αναλύσουμε το «καυτό» ζήτημα της αυτόνομης οδήγησης.

Η επόμενη καλεσμένη μας θα είναι η Άννα Νατσβλισβίλι, η οποία θα μας εξιστορήσει το πως τα προσωπικά της βιώματα την βοήθησαν να αντιληφθεί από νωρίς την αξία των soft skills και εν τέλει την οδήγησαν στη δημιουργία της Morphoses, μιας πλατφόρμας που προσφέρει μια παιχνιδοποιημένη μαθησιακή εμπειρία σε μαθητές ηλικίας 6 έως 17 ετών, ενδυναμώνοντας τους τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

@startupper.gr

👉 Ο Φώτης Τέκος απο την foodoxys σύντομα στον Μονόκερο ! Η εταιρεία που από μια σταγόνα αίμα φτιάχνει το διατροφικό σου πλάνο! #fasting #dialimmatikinistia #foodoxys #food #diet #whattoeat #fy #fyp #fyyy #viral #goviral

♬ πρωτότυπος ήχος – startupper.gr

Τέλος, ο Δρ. Φώτιος Τέκος θα μας συστήσει την FoodOxys, η οποία έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό τεστ που επιτρέπει τον προσδιορισμό των αντιοξειδωτικών στον ανθρώπινο οργανισμό με την ανάλυση μιας σταγόνας αίματος. Βάσει των αποτελεσμάτων, η FoodOxys είναι σε θέση να δημιουργεί εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα με στόχο την επίτευξη καλύτερης υγείας και ευεξίας. Παράλληλα, ο κ. Φώτιος Τέκος θα λύσει όλες μας τις απορίες γύρω από την «διαλειμματική νηστεία», όπως αναφέραμε παραπάνω, αναλύοντας όλα τα επιστημονικά δεδομένα.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις