Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μέχρι 7 Απριλίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο Health & Wellness Hackathon

Συνδιοργανωτές του διαγωνισμού είναι η Περιφέρεια Κρήτης, το ITE/Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, η Θερμοκοιτίδα/Επιταχυντής νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.) του Ε.Β.Ε.Α., ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας για την Ευφυή Υγεία: Ιατρική Ακριβείας και Καινοτόμες Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Υγείας (smartHEALTH), ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση (GR digiGOV-innoHUB) και το Elevate Greece.

Στόχος του Hackathon είναι η ανάδειξη καινοτόμων εφαρμογών για τη βελτίωση διαδικασιών και υπηρεσιών στον τομέα της Υγείας και Ευεξίας στον Δημόσιο Τομέα και τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στο Health & Wellness Hackathon μπορούν να συμμετέχουν ΜΜΕ, νεοσύστατες επιχειρήσεις, ομάδες δημόσιων υπαλλήλων, ερευνητών, φοιτητών, στελεχών εταιρειών, ή υπό ίδρυση εταιρειών. Οι εταιρίες και ομάδες που θα διακριθούν θα λάβουν χρηματικά έπαθλα και δωρεάν προσφερόμενες υπηρεσίες.

Μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας έως τις 7 Απριλίου 2024 εδώ περιγράφοντας την ιδέα επίλυσης στις εξής θεματικές:

α) Αξιοποίηση του «Ατομικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας» στην υποβοήθηση της φροντίδας υγείας και την παρακολούθηση της κατάστασής της;
β) Ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων και αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης σε εφαρμογές διάγνωσης, θεραπείας και εκπαίδευσης στην ιατρική πράξη,
γ) Πρόληψη και διαχείριση της υγείας των ηλικιωμένων και
δ) Έξυπνα συστήματα για την ανάπτυξη τουρισμού υγείας στην Κρήτη

Το Hackathon θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Απριλίου, με φυσική παρουσία ταυτόχρονα σε δύο έδρες:

α) Κρήτη, στις εγκαταστάσεις του ITE στο Ηράκλειο και
β) Αθήνα, στο κέντρο επιχειρηματικότητας «Κωνσταντίνος Μίχαλος» της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις