Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Great Exhibitions: 3 χρυσά βραβεία στα Greek Export Awards 2023

Η κατάκτηση τριών βραβείων σε διαφορετικές κατηγορίες αποτελεί απόδειξη της αριστείας και της αφοσίωσης της Great Exhibitions στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και καινοτόμων λύσεων για τους πελάτες της.

Η Great Exhibitions, ηγέτιδα στο χώρο των διεθνών εκθέσεων τροφίμων, ποτών, τουρισμού κ.τ.λ, κατάφερε να κερδίσει για άλλη μία χρονιά, 3 χρυσά βραβεία στα Greek Export Awards 2023. Η τελετή βράβευσης διοργανώθηκε την Παρασκευή, 21 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens σε ένα υβριδικό event, με τόσο φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακή.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη για την Great Exhibitions καθώς προτάθηκε για 3 βραβεία, τα οποία και κέρδισε. Είναι η 7 η συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία ξεχώρισε καθώς βραβεύεται κάθε χρόνο από το 2017, με τη φετινή χρονιά να ξεχωρίζει στις κατηγορίες “ Top export marketing strategy”, “Top export consultant” και “Top marketing agency”.

Τα βραβεία δίνονται, μετά από ψηφοφορία τόσο κριτικής επιτροπής όσο και του κοινού, σε εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει με τη συνεισφορά τους στον εξαγωγικό τομέα της χώρας. Η κατάκτηση τριών βραβείων σε διαφορετικές κατηγορίες αποτελεί απόδειξη της αριστείας και της αφοσίωσης της Great Exhibitions στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και καινοτόμων λύσεων για τους πελάτες της.

H βραδιά ξεκίνησε με τον Managing Director της Great Exhibitions, κ.  Αλκιβιάδη Καλαμπόκη να παραλαμβάνει το βραβείο για την “Top Export Marketing Strategy” το οποίο αναγνωρίζει την ικανότητα της Great Exhibitions να αναπτύσσει αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ που βοηθούν τους πελάτες της να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους. Οι στρατηγικές μάρκετινγκ της εταιρείας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη της και έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την προβολή τους, να δημιουργούν δυνητικούς πελάτες και να ενισχύουν τις πωλήσεις. Στη βράβευση, τον κ. Καλαμπόκη συνόδευσε η κόρη του Καλλιόπη Καλαμπόκη.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η κ. Ευαγγελία Μπελιμπασάκη, Finance & Control Manager της Great Exhibitions για να παραλάβει το βραβείο για την “Top Export Consultant”. To βραβείο αυτό αφιερώθηκε στα στελέχη της εταιρείας που έχουν μεγάλη εμπειρία στο διεθνές εμπόριο και έχουν βαθιά κατανόηση της πολυπλοκότητας των εξαγωγών αγαθών και υπηρεσιών.

Η βραδιά έκλεισε με την κ. Μαρία Γιακουμάκη, Senior Project Manager της Great Exhibitions που παρέλαβε το βραβείο “Top Export Marketing Agency”.

Οι καμπάνιες μάρκετινγκ της Great Exhibitions έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν τον αντίκτυπο των προϊόντων και των υπηρεσιών των πελατών της, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές για να δημιουργήσουν αξέχαστες και αποτελεσματικές καμπάνιες.

«Είμαστε χαρούμενοι και εξαιρετικά περήφανοι που κερδίσαμε τρία χρυσά Greek Exports Awards φέτος», δήλωσε ο Managing Director της Great Exhibitions κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, «Αυτά τα βραβεία αποτελούν απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας και αναγνωρίζουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. H Great Exhibitions διαθέτει το μεγαλύτερο εκθεσιακό πρόγραμμα διοργανώνοντας συμμετοχές σε 65+ εκθεσιακά γεγονότα σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είμαστε ευγνώμονες στην EthosEVENTS, τους κριτές και τον κόσμο που μας στήριξε κι αναγνώρισε τα επιτεύγματά μας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις να επιτύχουν στις διεθνείς αγορές».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις