Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Firmao CRM έρχεται στην Ελλάδα για να «απογειώσει» την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Η πολωνική εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις διαδικασίες της εταιρείας σας με μια ενιαία cloud-based εφαρμογή

Η Firmao, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού CRM/WMS για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, λιανικού εμπορίου και παραγωγής, σχεδιάζει την είσοδο της εταιρείας στην ελληνική αγορά. Η Firmao, που είναι παρούσα στις διεθνείς αγορές εδώ και αρκετά χρόνια, είναι μια ολοκληρωμένη λύση που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις διαδικασίες της εταιρείας σας με μια ενιαία cloud-based εφαρμογή. Η Firmao είναι μια ευρωπαϊκή εναλλακτική λύση σε αμερικανικά συστήματα όπως το SalesForce, το Hubspot, το ινδικό Zoho ή το ρωσικό Bitrix.

Γραφικά που δημιουργήθηκαν με το canva.com

 

Firmao: CRM: 13 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων CRM 

Η Firmao είναι μια πολωνική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού CRM με 13 χρόνια εμπειρίας στην αγορά. Τα συστήματά μας υποστηρίζουν τις εταιρείες σε κάθε στάδιο της λειτουργίας

τους, από τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ έως την παραγωγή και τη διαχείριση της αποθήκης.

Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό τους, τα προϊόντα μας μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης. Ένα ευρύ φάσμα ενοποιήσεων επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με υπάρχοντα συστήματα και εργαλεία.

Firmao: ένα καινοτόμο εργαλείο για την ανάπτυξη επιχειρήσεων 

Η Firmao, πολωνική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού CRM, σχεδιάζει να επεκταθεί στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία θέλει να προσεγγίσει νέους πελάτες που αναζητούν αποτελεσματικά εργαλεία για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Η Firmao προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το σύστημα υποστηρίζει όλα τα στάδια της λειτουργίας μιας εταιρείας, από τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ μέχρι την παραγωγή και τη διαχείριση της αποθήκης.

Οφέλη από τη χρήση του Firmao CRM 

  1. βελτιστοποίηση των πωλήσεων: Firmao CRM σας βοηθά να διαχειριστείτε βασικές διαδικασίες πωλήσεων, από τη δημιουργία leads έως την παρακολούθηση της προόδου των πωλήσεων και τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων. Αυτό σας επιτρέπει να αυξήσετε τις πωλήσεις και να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση των πελατών.
  2. Εξοικονόμηση χρόνου: Η αυτοματοποιημένη διαδικασία τιμολόγησης και παρακολούθησης πληρωμών σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Αυτό σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
  3. Αυξημένη παραγωγικότητα: Το Firmao CRM υποστηρίζει αποτελεσματικά τη διαχείριση εργασιών, έργων και ομάδων των υπαλλήλων σας. Συνεπώς, μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα.
  4. Αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες: Με τις ενσωματώσεις με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα τηλεφωνικά συστήματα και το livechat, μπορείτε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις σχέσεις με τους πελάτες και να παρέχετε άριστη εξυπηρέτηση πελατών.
  5. Βελτιστοποίηση της διαχείρισης της αποθήκης: Το Firmao CRM βελτιστοποιεί βασικές πτυχές της διαχείρισης της αποθήκης για να αυξήσει την αποδοτικότητα και να μειώσει το κόστος.

Το Firmao CRM λειτουργεί στο cloud, ώστε να έχετε πρόσβαση στο σύστημα από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε τα δεδομένα και τις εφαρμογές σας από το σπίτι, το γραφείο ή ακόμη και εν κινήσει.

Το Firmao CRM είναι μια ολοκληρωμένη λύση για επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους, να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση πελατών και να ενισχύσουν την απόδοση των πωλήσεων. Το Firmao CRM διατίθεται σε τρία ελκυστικά πακέτα τιμών, προσιτά σε επιχειρήσεις διαφορετικών κλάδων και μεγεθών. Για όσους είναι αναποφάσιστοι, η Firmao προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε πρακτικά το σύστημα και να αξιολογήσετε την καταλληλότητά του για τις ατομικές σας απαιτήσεις.

Η Firmao είναι αισιόδοξη για τις προοπτικές της στην ελληνική αγορά. Με ένα πρόγραμμα που τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τους πελάτες της, η εταιρεία βλέπει την ευκαιρία να ενισχύσει τη θέση της στην ανταγωνιστική αγορά των προμηθευτών λογισμικού CRM.

Μάθετε περισσότερα για το λογισμικό της Firmao στη διεύθυνση: https://firmao.io/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις