Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Τα πάντα για το ψηφιακό «θαύμα» στην Ελλάδα στο νέο επεισόδιο το Σάββατο και την Κυριακή στο ONE CHANNEL

Ψηφιοποίηση, μεγάλα δεδομένα, φορολογικές συμβουλές, αλλά και υπηρεσίες καθαρισμού για το σπίτι σας στο νέο επεισόδιο το Σάββατο και την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» και ο Γιάννης Διονάτος έρχονται το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο επιχειρηματικότητα και τεχνολογία.

Την τελευταία τετραετία όλοι και όλες έχουμε γίνει μάρτυρες του ψηφιακού «θαύματος» που λαμβάνει χώρα στο ελληνικό δημόσιο. Χάρη στις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και του πρώην υπουργού, Κυριάκου Πιερρακάκη, οι δουλειές του δημοσίου πραγματοποιούνται με ένα μόνο «κλικ» στο κινητό, βάζοντας οριστικό τέλος στο πρόβλημα της γραφειοκρατίας, αλλά και στην τεράστια ταλαιπωρία που βίωναν εκατομμύρια Έλληνες. Στο νέο επεισόδιο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την εταιρεία που έκανε την ψηφιακή αυτή επανάσταση πράξη, η οποία δεν είναι άλλη από τη «Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ». Ο Δημήτρης Γιάντσης, Γενικός Διευθυντής Έργων στη «Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ», θα μας πει τα πάντα για το πως η εταιρεία κατάφερε να επιτύχει αυτό το πολύτιμο ψηφιακό έργο για την χώρα μας.

Αλλά η κουβέντα για την ψηφιοποίηση δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς στη συνέχεια της σημερινής εκπομπής θα γνωρίσουμε την Βίκυ Γούλου, Founder και CEO της Grapevine Digital, της εταιρείας που φέρνει και τη δική σας επιχείρηση στην ψηφιακή εποχή.

Έπειτα, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια μεγάλη βουτιά στον συναρπαστικό κόσμο των μεγάλων δεδομένων με τον Μιχάλη Βαφόπουλο, Founder και CEO της Linked Business. Στη συνέχεια, ο Αγαμέμνων Σταυρόπουλος, Φοροτεχνικός Α’ τάξης, Υπεύθυνος λογιστής της NEW ACCOUNTS A.E, θα μοιραστεί μαζί μας πολύτιμες φορολογικές συμβουλές.

Τέλος, θα γνωρίσουμε την Εβελίνα Μαυρίδη, Founder και CEO της CLEAN i.T,  της εταιρείας στην οποία θα βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού για το σπίτι σας, εύκολα και γρήγορα όλο το 24ωρο.

Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να δουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL.

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις