Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

myenergi: Εξασφαλίζει 30 εκατ. λίρες για έξυπνες οικιακές ενεργειακές λύσεις

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2016, είναι γνωστή για την παραγωγή του πρώτου συμβατού με ηλιακή ενέργεια φορτιστή EV στον κόσμο, zappi. 

Η βρετανική εταιρεία τεχνολογίας έξυπνης οικιακής ενέργειας myenergi, εξασφάλισε επένδυση 30 εκατομμυρίων λιρών. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2016, είναι γνωστή για την παραγωγή του πρώτου συμβατού με ηλιακή ενέργεια φορτιστή EV στον κόσμο, zappi. 

Παράλληλα με τη δυνατότητα φόρτισης ενός ηλεκτρικού οχήματος από το δίκτυο, μπορεί να αξιοποιήσει 100% ανανεώσιμη ενέργεια παρακολουθώντας συνεχώς την αυτοπαραγωγή και εκτρέποντας τη διαθέσιμη ανανεώσιμη ενέργεια στον φορτιστή.

Η εταιρεία ειδικεύεται στο να βοηθά τους καταναλωτές να παρακολουθούν, να διαχειρίζονται και να μεγιστοποιούν τη δική τους παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και να χρησιμοποιούν ενέργεια , συμπεριλαμβανομένης της φόρτισης ενός ηλεκτρικού οχήματος, με τον πιο έξυπνο δυνατό τρόπο.

Η myenergi προσφέρει επίσης έναν καινοτόμο ηλιακό εκτροπέα EDDI. και μια έξυπνη οικιακή μπαταρία libbi. Όλα αυτά μπορούν να διασυνδεθούν για ένα οικολογικά έξυπνο σπίτι.

Η χρηματοδότηση αντλείται από την Energy Impact Partners (EIP) για τη στήριξη σημαντικής μελλοντικής ανάπτυξης και επέκτασης. Η εταιρεία είχε εξασφαλίσει debt financing ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών από την HSBC νωρίτερα φέτος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις