Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

I4d Ventures: 16 εκατ. ευρώ για το Pre-seed fund της, που υποστηρίζει τεχνολογίες αιχμής

Υποστηρίζοντας τους ιδρυτές στα στάδια pre-seed και seed με αρχικές επενδύσεις που κυμαίνονται από 200.000 ευρώ έως 500.000 ευρώ, η Id4 Ventures δηλώνει ότι δεσμεύεται να υποστηρίξει το ευρωπαϊκό οικοσύστημα πρώιμου σταδίου μέσω τριών βασικών κάθετων τομέων.

Η I4d Ventures με έδρα το Παρίσι συγκεντρώνει 16 εκατομμύρια ευρώ για το Pre-seed fund της για την υποστήριξη νεοσύστατων επιχειρήσεων τεχνητής νοημοσύνης, κλίματος, υγειονομικής περίθαλψης και υπολογιστικής όρασης. Σχεδιάζει να ξεκινήσει σύντομα ένα μικρο-ταμείο

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνουν την Amalia.io παρακολούθησης αμοιβών και την startup κινητικότητας Ayes.

Υποστηρίζοντας τους ιδρυτές στα στάδια pre-seed και seed με αρχικές επενδύσεις που κυμαίνονται από 200.000 ευρώ έως 500.000 ευρώ, η Id4 Ventures δηλώνει ότι δεσμεύεται να υποστηρίξει το ευρωπαϊκό οικοσύστημα πρώιμου σταδίου μέσω τριών βασικών κάθετων τομέων. Ταμείο άμεσων επενδύσεων, κεντρικά αμοιβαία κεφάλαια χαρτοφυλακίου πρώιμου σταδίου και οχήματα συνεπένδυσης αποκλειστικά διαθέσιμα στους επενδυτές του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις